Qyteti

Reconstruction/ In September, the almost new neighborhood in Zall Herr welcomes 49 families

Reconstruction/ In September, the almost new neighborhood in Zall Herr welcomes

The reconstructed houses in the new quarter in Zall Herr are almost finished. In September, it will host the 49 families who will enter the individual apartments.

Reconstruction/ In September, the almost new neighborhood in Zall Herr welcomes

"It is the most beautiful construction site of the new neighborhoods, a new ticket to start life anew. It has asphalt, drainage channels, garbage collection system, with LED lighting, a gated park, with a community center for homework. It looks exactly like the residential areas you see everywhere, in England, America, Australia, without fences, which will make even the wealthy of Lundra and Farka jealous", said Mayor Veliaj while inspecting the works.

Reconstruction/ In September, the almost new neighborhood in Zall Herr welcomes

“Kush ka qenë dyshues për çështjen e Astirit, mjafton të kalojë sot në Unazën e Madhe për të parë se puna flet vetë! Kush ishte dyshues për rindërtimin, të vijë në Zall Herr, flet puna vetë! Kush beson te puna jonë për Unazën, do flasë puna vetë. Mbaruam Ndroqin, po mbarojmë edhe Baldushkun. Në Zall Herr jemi më afër fundit. E mira e kësaj pune është se duke mbyllur punët në të gjitha zonat periferike, fokusohemi vetëm në dy pika: në Kombinat dhe te “5 Maji”, ku gjatë verës do të vazhdojmë me shortet për të ndarë apartamentet e reja, duke qenë se një pjesë e madhe e pallateve tek Njësia 4 dhe 8 janë bërë gati për t’u shpërndarë”, tha Veliaj.

Reconstruction/ In September, the almost new neighborhood in Zall Herr welcomes

Reconstruction/ In September, the almost new neighborhood in Zall Herr welcomes

Reconstruction/ In September, the almost new neighborhood in Zall Herr welcomes

"The Farka terminal is almost ready. With the same standard, we will open the race for the terminal at the Kamza bend. Even there we had 7 years of vicissitudes, with expropriations, trials, blocking measures. Now let's roll up our sleeves, cast the lot, quickly close the community center, so that when September comes, the children and pensioners will have it ready, and then we can focus on the last two centers we have left in Tirana. We are building almost 12 new schools, as well as new neighborhoods, because during the summer the city has less traffic and we can work more with heavy vehicles, but the end is important and the end is a miracle", Veliaj added.