Qyteti

"Peza Adventure Festival", two days of activities to promote tourism and sports

"Peza Adventure Festival", two days of activities to promote tourism

The first edition of the "Peza Adventure Festival" will gather lovers of nature, sports, games and physical activity, to share together a weekend full of energy and dynamics, in an area of ??special beauty, very close to Tirana.

During the festival, which will take place on September 23 and 24 in Peza, activities of various sports disciplines will be organized. The variety of games and competitions, as well as the suitable spaces of the area, enable the involvement of many participants, who will spend fun time with family or friends during the two days.

"Peza Adventure Festival", two days of activities to promote tourism

Projekti i organizuar nga Bashkia Tiranë, Ministria e Turizimit dhe Mjedisit, së bashku me partnerë të tjerë, do të fokusohet te atraksionet natyrore dhe potenciali i zhvillimit të turizmit në zonë.Një forum me këtë temë, do të shënojë hapjen e festivalit në datën 23 shtator.

Ditën e shtunë, 24 shtator,me angazhimin e ekspertëve të sporteve dhe operatorëve turistikë, do të zhvillohenaktivitete të shumëllojshmesportive për të gjitha moshat dhe interesat si: hiking, biking, hipizëm, volleyball, basketball, badminton, ping-pong, shah, judo etj.

"Peza Adventure Festival", two days of activities to promote tourism

Një vëmendje të veçantë në këtë festival do të kenë sportet me kuaj si dhe Fondacioni ‘‘Miqtë e Kuajve’’, përfaqësuar nga Arjan Rugji. Gjatë festivalit, do të kryhet njëdemostrim sportiv me kalorës profesionistë, një paradë me kuaj, shëtitje me kuaj në natyrë si dhe certifikimi i disa kalorësve të spikatur.

Guests will be successful athletes and champions from various sports disciplines, such as Klodiana Shala, Deborah Keci, Alban Beqiri, Denis Nurja, Juirdo Cani, etc.