Qyteti

The pyramid opens in May! Mayor Veliaj says it

The pyramid opens in May! Mayor Veliaj says it

The Pyramid of Tirana will open this spring. The news was given by the Mayor of Tirana, Erion Veliaj, in an interview in Klan News, where he declared that the Pyramid will be the largest digital center in the Balkans.

The pyramid opens in May! Mayor Veliaj says it

The pyramid opens in May! Mayor Veliaj says it

The pyramid opens in May! Mayor Veliaj says it

"I believe that we still have 6 months of work. If time continues, I believe that we should have no problem, that in the spring, we will have the opening of the Pyramid. I'm very enthusiastic about the way things have gone, of course we've had some setbacks. The project is unique. Even the shape of the Pyramid itself, but also the fact that we had to preserve part of the structure, certainly makes the project too small to work on, and it certainly didn't help us that with the war that started on February 24, the scholarship steel, iron, aluminum, glass, cement, concrete changed drastically. But we have already solved them. So we put all the brigades there in fifth gear, to make sure that we give Tirana the biggest digital center in the Balkans", emphasized Veliaj.

He announced that the opening of the Pyramid will make the number of young people enrolled in the TUMO coding school go from 1,000, which is currently, to 5,000.

The Mayor stated that thanks to the work done in these years, Tirana has not only 40 new schools, but also better infrastructure and services.

The pyramid opens in May! Mayor Veliaj says it

The pyramid opens in May! Mayor Veliaj says it

The pyramid opens in May! Mayor Veliaj says it

The pyramid opens in May! Mayor Veliaj says it

“Sot jam krenar për disa punë të mira që ne kemi bërë. Unë jam shumë krenar që i kemi dhënë Tiranës 40 shkolla dhe nuk kam me kë ta krahasoj se administrata përpara nuk ndërtoi asnjë shkollë. 40 me 0, unë them që është një rezultat i mirë. A është i mjaftueshëm? Absolutisht jo! Kjo është arsyeja pse do hapim edhe 10 të tjera vitin tjetër, për t’u siguruar që Tirana njëherë e mirë mbyll këtë historinë me dy turne, por edhe planifikon një Tiranë që sipas ritmeve po rritet me 30 mijë persona në vit. Tirana është një qytet që ka ngarkesë, që ka trafik por që ka edhe rrogat më të mira, po që ka edhe art e kulturë, që ka edhe katoi javët ndërkombëtare, po që është edhe Kryeqyteti Evropian i Rinisë. Sot në Tiranë jetojnë 25 mijë italianë. Për sa kohë që ky është trendi, ne na duhet të punojmë përditë për një Tiranë që vetëm do zmadhohet dhe zgjerohet dhe me shumë gjasë do kthehet epiqendra e të gjithë shqiptarëve të Ballkanit”, nënvizoi kreu i Bashkisë së Tiranës.