Qyteti

PHOTOS/ Messages from the young people who lit up Tirana on International Youth Day

PHOTOS/ Messages from the young people who lit up Tirana on International Youth
On Friday evening, the building of the Polytechnic University of Tirana was transformed into a "postcard" full of messages from young people as a sign of the National Youth Day, which is celebrated on August 12 worldwide.

PHOTOS/ Messages from the young people who lit up Tirana on International Youth

The National Youth Congress within the framework of "Tirana European Youth Capital 2022" has organized a series of activities that focus on youth stories and messages, as different as they are original, as was the design of messages by the young people themselves. of Albania and the city of Tirana.

PHOTOS/ Messages from the young people who lit up Tirana on International Youth

‘’Ndërsa jemi futur në pjesën e dytë të vitit të implementimit të programit Tirana EYC 2022, dëshirojmë të rikujtojmë se historia nuk pushon kurrë së dëshmuari se ka gjithmonë një kohë për rininë! Të gjitha iniciativat e implementuara nga të rinj, organizata, partnerë dhe donatorë, janë në sinergji të plotë. Na pret një kohë për të ndërtuar mbi çfarë po projektohet dhe investohet gjatë gjithë këtij viti,’’ theksoi në mesazhin e saj në kuadër të kësaj dite, Drejtoresha Ekzekutive e Kongresit Rinor Kombëtar, Dafina Peci.


Dita Ndërkombëtare e Rinisë, shpallur nga Kombet e Bashkuara në vitin 1999 me miratimin e rezolutës 54/120, është një mundësi për të promovar dhe drejtuar vëmendjen tek çështjet dhe prioritetet rinore në mbarë botën.


Meanwhile, "Tirana EYC 2022 - KRK" are continuing the work with the many activities and programs for young people, which are being organized every day of this year.