Politikë

Nis sessioni i ri parliamentar

Nis sessioni i ri parliamentar

shtë elur zyrtarisht pasditen e sotme sessioni i ri parliamentar i Kuvendit e Shqipërisë.

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla prezantoi calendar e punës së Kuvendit.

Deputetet e Kuvendit to chime in ne këmbë the duke of respect for the hymn Kombëtar.

Nis sessioni i ri parliamentar

Seanca nisi me një letër të Presidentit Bajram Begaj drejtuar ligjvënësve shqiptare të cilën e lexoi kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla.

Nis sessioni i ri parliamentar

Pjes e kësaj seance do të jenë nismat politice nga PS dhe PD për ish- spiunët e sigurimit and dekomunistizimin.

Nis sessioni i ri parliamentar