#SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

Është blogu që do të gjeni propozimet e Mirës për destinacione në Tiranë ku përfshihen të gjitha. Teatri, filmi, restorante, kafene, librari, etj. Do thoni ju, këtë bëjnë të gjithë blogerët, dhe edhe njerëz të njohur e të panjohur, por kryesisht influencuesit të japin kaq shumë sugjerime. Ja pra, ky është dallimi. Ky është një blog që do të mbajë vetëm këshilla empirike. Location, adresa, apo edhe seriale në Netflix që nuk lëvdohen për efekt marketingu, por vetëm nëse e meritojnë. Sigurisht shijet janë personale dhe si i thonë fjalës ‘opinionet janë si veglat secili ka të vetat’. Ju hidhini një sy çdo të premte në mbrëmje propozimeve të Mirës

# SugjerimeteMirës

In Tirana it is an unprecedented time not to stay at home and the meteorologists or even the weather on my iPhone does not warn of rain and cold. I envy those who picnic, but I'm not the type myself. Last week I discovered a fish restaurant in Tirana which I do not know why I did not happen to go earlier as it has existed for years. You know, as with some movies that everyone has seen and you have not. Or with a place that you have been made to go to several times and it has not been done well. I had heard about Piraeus from mutual friends, until one day (two weeks ago), my friend Ilva took me there on the day of the inauguration of the reconstructed restaurant.

# SugjerimeteMirës

U riktheva sepse restoranti ishte veç të tjerash një vepër arti si në pjatat e personalizuara edhe në muret e Arben Bajos (skulptori që humbi jetën nga Covid) që kish lënë pas një vepër të tijën.

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

Pireu quhet kështu nga jeta në portin Grek, pranë Athinës, të çiftit që drejton këtë restorant Arjanit dhe Laurës.

Laura dhe Arjani kanë jetuar atje disa vite derisa u kthyen në vitin 2003 në Tiranë. Arjani ka punuar në një markatë peshku atje, pasi Pireu ka portin më të famshëm të Greqisë. Është njohës i mirë i detit, ndaj gjithçka e merr të freskët.

Restoranti ka tre kate, por unë do ju sugjeroja të telefononi Laurën dhe të rezervoni tavolinën e bukur në katin e tretë.

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

Për ata që duan shumë privatësi ka edhe salonetë - kështu i quajnë dhomat e privatësisë. Unë personalisht nuk do i zgjidhja kurrë, sepse më pëlqen atmosfera me njerëz përreth.

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

I remembered all the lunches. And prepare that you will die for the bread made by the restaurant. Others are useless to take in order just to see the photos.

It's even so clean! Xix!

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

# SugjerimeteMirës

Not to forget, since many asked about a baklava with sticks that I had posted on Instagram last Sunday, a risk like it can also be found at Piraeus, at the end of lunch or dinner.

# SugjerimeteMirës

Have a nice weekend, with distance and health!

See you next week, and if you like books I say take a walk on the Adrion together.

* Some details for you who will go to Piraeus Fish this Saturday or Sunday!

Where is the bar fixed?

Above the Art High School, next to the Directorate of Hygiene

Piraeus Fish Instagram Page

* Phone number for reservations 068 40 40 506