Nën lupën e Stela Sallakut

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

In addition to the trends, Paris Fashion Week this year made us laugh. Well, we needed some humor and new events from Paris. Who would have thought that Homer Simpson would parade at Paris Fashion Week, one of the most prestigious houses? Not only Homer, but the entire American city of Springfield, is invited by the creator of Balenciaga to model with the outfits of the new collection. But the residents of Springfield have no idea where Paris falls, so Demna invites them to try KFC (Kentucky Fried Chicken) on the Champs-Élysées. For 10 minutes the guests of Demna Gvasalia have laughed at the creation of Matt Groening dedicated to the Balenciaga fashion house.


Të ftuarit e dizajnerit Gvasalia janë gjithmonë pompozë dhe shumë të famshëm, por është kjo arsyeja që publiku i mban mend. Ajo që fiton vëmendje është e paparashikueshmja. E tillë ishte dhe veshja e Kim Kardashian në Met Gala, por këtë herë vëmendjen e ka rrëmbyer Cardi B. e cila dukej si modele e dalë nga revistat e 1960-tës. Me kapelen e zezë gjysëm sferë, dhe pallton e stampuar me lajmet më të bujshme. Nuk është zbuluar asnjë centimetër lëkurë.

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

Balenciaga ka frymëzuar dhe dizajnerin e Guccit këtë sezon, i cili ka punuar me siluetat e krijuara në koleksionet e mëhershme të Demnës, duke i shtuar detaje nga Gucci. Koleksionin quajeni si të doni, Balencigucci apo Gucciaga, pak rëndësi ka. Ama krijimet na bënë kuriozë për vazhdimin. Mbase vetë Guccio Gucci dhe Christobal Balenciaga nuk do kishin bashkëpunuar kurrë po të ishin ende gjallë. C'est la vie!

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

On the streets of Paris, if you were to ask me, I would only photograph design students. They are the ones who, with a limited budget, manage to dress fashionably and maybe make trends. Combine vintage leather jackets, with tube pants and any waist belt, but look so stylish! Large hats, feathers, "hourglass" body shapes, leather, extravagant jackets with large shoulders and stretch boots dominated the streets of Paris. The Paris catwalks are beautiful. Get inspired by the combinations selected below and feel free to create other combinations.

'Au revoir' fashionistas and fashionistas.

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

What did Paris Fashion Week bring? The trends we will be wearing this winter

Tiranapost.al