Nën lupën e Stela Sallakut

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

Marilyn Monroe, or Norma Jean Baker, would be the favorite of all regular users of Instagram or Snapchat filters, the favorite of those who die for over using photoshop. She would even have created her own filters, with bold shapes and flaming red edges.

That I know why I imagine Marilyn taking pictures in the back seat of a luxury Cadillac, Rolls Royce Phanton Drophead Coupe, when she is in England or Bougatti Vayron in Italy. With a headscarf on, definitely. And white cat-eye goggles, which do not neglect even the details of half-skinned gloves when driving.

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

Kur është në shtëpi, bën foto me pantallona me kuadrate, pak grim (patjetër buzë të kuqe dhe rimel), këmishë të ngjitur pas trupi dhe sandale ortopedike. E imagjinoj dhe buzë pishinës, me rroba banjo, ose vetëm me peshqir, ashtu siç pozoi në filmin e fundit të cilin nuk e mbaroi dot "Something's got to give". Flokët do i kishte gjithnjë të rregulluar bukur. Asnjë kaçurrel nuk do ishte i pabindur, asnjë qerpik i ngatërruar dhe asnjë fije vetulle jashtë rradhe. Do i intimidonte edhe artistët më të mirë të make-up.

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today


Ndonjëherë do publikonte edhe foto duke pirë qumësht me fëmijë të bukur. Kurrë me tuta palestre. Kurrë me atlete. Kurrë me t-shirt pambuku. Kurë me xhupa bore fësh-fëshe. Kurrë me xhinse jashtë (vetëm në shtëpi).

If Marilyn Monroe had an account on social media today

He would be the only person who would do exercises in the gym with jeans and a bathing suit. Yes, and I have facts about it!
She would be a close friend of the president, Biden. Maybe not so much with Trump.

If Marilyn Monroe had an account on social media today

I do not know if he would have thrown the video, Reels cooking, but would have made up stories with his favorite perfume and make-up table.

If Marilyn Monroe had an account on social media today

She would be a close friend (I believe) of the Kardashian family. Or with Jenner. Simultaneously with J.Lo, Beyonce, Melania Trump, Etc. With Woody Allen, Steven Spielberg, Frank Marshall, James Cameron, Michael Bay, etc.


I would follow him too. For courage, charm, energy and sensuality! After all, who would have thought in the '50s to "wear" Chanel no. 5 in bed?

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

If Marilyn Monroe had an account on social media today

Under the magnifying glass of Stela Sallaku / tiranapost.al