Nën lupën e Stela Sallakut

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

Would Audrey Hepburn have an Instagram account today? If so, what photos would he distribute? Everyday clothes, with overcoats, ballerina shoes, black stretches as if it had just come from the morning walk. She would have made me sew a dress like hers without any doubt. One of her weekly posts would have been for Unicef ??and with Ethiopian children.

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

He once said: '' I have a broken heart, I feel desperate. I can not digest the fact that 2 million people are in danger of death due to malnutrition. '' I imagine the accompanying photo.

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

Nuk dyshoj që do kishte hedhur foto nga sfilatat e preferuara, Dior, Chanel e ndonjë dizajner të ri që ia ka kapur syrin. Ndonjë foto pas kuintave ku bëhet gati të veshë fustanin bojëqiell ose rozë me tyl. Ah po! Do kishte padyshim foto me kapele. Ato do bëheshin menjëherë trend!

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

A do kishte Audrey Hepburn Tik Tok? Nëse po, çfarë videosh do bënte? Me siguri do shpërndante një nga ato videot e saj duke bërë balet në studion e preferuar, ose duke gjerbur çaj me syzet e mëdha, të cilat do t’i reflektonin një vazo të madhe me lule dhe qirinj të gjatë tavolinash. Ndonjë skenar romantik patjetër. Ose do kishte hedhur një video duke hipur në avion për Vietnam, siç bëri në 1990-tën. Jo për javë mode, por si e dërguara e UNICEF.

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

Po Facebook a do kishte? Do shpërndante një nga ato thëniet e Thomas Hardy apo Jane Austen? Shoqëruar me ndonjë foto nga filmat e saj të preferuar. Do kishte bërë dhe foto me Presidentin Joe Biden (siç bëri me George Bush kur i dhanë medaljen), për ndonjë vepër humanitare a kushedi.

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

Po të kishte llogari në rrjetet sociale, unë do isha e para që do shpenzoja kohën më të madhe duke i parë veshjet. Edhe flokët. Edhe sjelljen me njerëzit që e do e ndiqnin në rrjete sociale. Si do t’ju përgjigjej atyre ‘’haters’’ pas komenteve demotivuese, ofenduese pa shkak? Ndoshta thjesht do t’i injoronte.

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey had an account on social media, I do not know! Maybe he would have closed it as early as the first week. He would have closed it because he probably would not have followers. Or there would be a few of those melancholy (like my work) who do not follow the patterns of the time, but you have time left to 19th century classicism and romanticism.

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

If Audrey Hepburn had an Instagram account today ...

* Tiranapost.al.