Nën lupën e Stela Sallakut

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

“Street style”, ose stili i fotografuar në rrugë, është kthyer zyrtarisht në Javën e Modës në Milano Pranverë/Verë 2022. Në fakt vetë java e modës milaneze ka hapur dyert për blogeret, influencuesit, blerësit, editorët e modës etj. më në fund pas një viti shkëputje. Sigurisht, duke respektuar të gjitha masat mbrojtëse ndaj Covid. Lejohen të marrin pjesë vetëm ata që janë vaksinuar, dhe këtë e di nga përvoja ime me sfilatat e New Yorku-t. Të ftuarve iu është kërkuar gjithashtu të ruajnë distacën prej 2m (6 feet) nga njëri-tjetri. Për të gjithë kuriozët dhe modëdashësit, më poshtë kemi bërë një përmbledhje të fotove më të bukura të javës së modës.

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

Button-ups (shirts and cropped jackets) seem to have been the first element in fashion week. An oversized blouse was paired with bicycle shorts and Converse, while a cool white shirt was worn with a tie, a black leather vest and brown dyed lips like in the ’90s.

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

Since we are in leather, most of the garments had a leather element in them. This is for two reasons, the first because one of the trends this year will be exactly inspired by "biker girls", and the second reason is that leather is the most used material in the rainy weather of Milan.

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

Some of the combinations were — a large blazer, a biker jacket, and a coat with visible seams that contrast with the piece.

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

Then there are a variety of knitted woolen garments. A wool sweater is now combined with thin chiffon bottoms and platform sandals like Amina Muadd. Sweaters are among the most comfortable outfits and if you combine them properly they look elegant. We saw thick wool sweaters, knitted bras and Fendi pencil skirts.

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week

The most beautiful photos from Milan Fashion Week