Nën lupën e Stela Sallakut

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

One of the things we search for most often on Google is "style with little money". If you're going to spend with your outfit, you can, of course. You will also look beautiful if you buy new designer collections. But if you prefer a few things in the closet, but good ones, where you can even save, why not, you have some suggestions from me.

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe


Pikë së pari klasifikoi ngjyrat në neutrale dhe vibrante. Neutralet janë ato që të nxjerrin nga situata kur s’di ç’të veshësh në mëngjes. Edhe dukesh bukur me to. Dukesh sikur ke shpenzuar një mal me para për t’u veshur. Edhe stilistet e Vogue bien dakort me faktin që ngjyrat nude, e zezë, e bardhë dhe gri, duken bukur kudo, nën çdo lloj drite apo në çdo lloj eventi.

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Po a mund t’i blej lirë? Po të kërkosh tek Zara, Mango, Massimo Dutti, COS etj. gjen golfe kashmiri, këmisha cilësore duke shpenzuar më pak se sa po t’i blije tek dizajneret e shtrenjtë.

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

But not only the dress has to look expensive. If you pay attention to the perfume, you will double the "price" of the dress. In the video I told about one of the costly firms that I like a lot. But there is a secret. If you are not going to spend 300 euros for a French perfume, you also have small ateliers that make fragrances similar to expensive firms. I am putting the links down here to see them, why not, even buy them.

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Photo-Video / 4 colors in the closet and lots of clothes. All Safe

Click here for Link 1.

Click here for Link 2

* Tiranapost.al.