Nën lupën e Stela Sallakut

Fashion / police: Vera Grabocka in Stella's magnifying glass

Fashion / police: Vera Grabocka in Stella's magnifying glass

In recent years, street style fashion has been dominated by stars, bloggers, fashion editors and photographers. Ari Seth Cohen (photographer, director and fashion blogger), says the 50-plus issue is another level of fashion and sophistication. While youth has always been synonymous with beauty and style, Cohen has proven that some women never lose their charm. On the contrary.

Vera Grabocka nuk vendos kapele sombrero (wide brim) dhe nuk vesh fustane të gjata të zeza, siç do bënin gratë New York-eze. Nuk vë as perla me tre rreshta dhe as byrzylykë floriri. Por ka një stil tjetër, casual-biker lady, me xhaketa lëkure, pantallona të ngushta, këpucë me platformë ose të sheshta sipas veshjes.

Ndër veshjet e saj të preferuara janë xhinset e grisura, sandalet platformë, këmishat e derdhura dhe xhaketat me prerje slim. Si ky kombinimi me nuancat e blusë. Flokët i mban të zeza dhe syzet me bisht (cat eye) i vënë në pah sytë e tërhequr.

Fashion / police: Vera Grabocka in Stella's magnifying glass

N? mbrëmje preferoj streçe lëkure të zeza, laps, xhaketa me temina të cilat marrin gjithë vëmendjen e veshjes dhe k?pucë me dekolte t? theksuar. Nuk e kam parë të veshë funde, edhe pse kombinimet me pantallona të ngushta e bëjnë të duket elegante.

Fashion / police: Vera Grabocka in Stella's magnifying glass
I also like the boohoo style, with butterfly shirts and red hems. Elegant shoulders and arms stand out.

Fashion / police: Vera Grabocka in Stella's magnifying glass

When dressed in black, she prefers a "pop of color", as in the case of the emerald green jacket. But also red a few times.

Fashion / police: Vera Grabocka in Stella's magnifying glass
Sometimes she becomes so casual that she even wears UGGS (half stuffed and flat boots), with her favorite stretches, and short jackets.

Fashion / police: Vera Grabocka in Stella's magnifying glass

Espadrilles and floral dress! Yes! Franco-Spanish sandals combine best with florals, linen pants and oversized suits.

Fashion / police: Vera Grabocka in Stella's magnifying glass

Under the magnifying glass of Stela Sallaku / tiranapost.al