MY TIRANA

Capital Derby: These roads will be blocked for cars the next day

Capital Derby: These roads will be blocked for cars the next day

Tomorrow the Derby of the capital Tirana-Partizani is played in the stadium "Air Albania" and the police has announced the plan of measures and the roads which will be blocked.

Starting from 16:00 until the end of the match will be blocked: The street around the stadium "Lek Dukagjini", the street "Dervish Hima", the street "Gjergj Filipi", the street "Papa Gjon Pali II", from the intersection with the street "Ismail Qemali ”to the“ Air Albania ”stadium and“ Dëshmorët e Kombit ”boulevard, from the presidency to“ Mother Teresa ”square.

Notification to the police

Tirana Police, increased measures for the maintenance of order and security during the football match between the teams Tirana - Partizani, which will take place on 25.10.2021, at 19:45, at the stadium "Air Albania".

In order to take measures during the match Tirana - Partizani, the Local Police Directorate of Tirana has drafted a plan of measures for the progress and ensuring order before, during and after the match. The measures taken by the Tirana Police consist not only in the stadium premises, but also in a wider perimeter outside it.

In this context, there will be blockages of some road segments, as well as partial blockages of some road segments, during the moment of passing the fans.

The road segments that will be blocked, from 16:00 until the end of the activity, are:

- The street around the stadium "Lek Dukagjini", the street "Dervish Hima", the street "Gjergj Filipi", the street "Papa Gjon Pali II", from the intersection with the street "Ismail Qemali" to the stadium "Air Albania" and the boulevard "Dëshmorët e Kombit" ", From the presidency to" Mother Teresa "square.

There will be a partial blockage of the fan passages, as follows:

- The movement of Tirana fans will be performed: Xhamllik - bridge of Rruga e Elbasanit - street "Pap Gjon Pali II" - Stadium; Opera Palace - Rruga e Elbasanit, - street "Barjam Curri" - street "Pap Gjon Pali II" - stadium.

- Movement of Partizan fans: Intersection of "Muhamet Gjollesha" street with "Artan Lenja" street, along "Muhamet Gjollesha" street, "Sulejman Delvina" street, "Ibrahim Rugova" street - square in front of Garda - "Lek Dukagjini" street - stadiums.

Policia do të garantojë dhe sigurojë lëvizjen e tifozëve përgjatë rrugëkalimeve të caktuara dhe nuk do të lejojë grumbullim apo kalim të tifozëve jashtë itinerarit të caktuar.

Policia e Tiranës kërkon mirëkuptimin e tifozerive respektive në zbatimin e detyrimeve të mësipërme, si dhe mirëkuptimin e qytetarëve për të evituar lëvizjen me automjete në segmentet rrugore të lartpërmendura në oraret e caktuara.

Po në zbatim të planit të masave, do të ushtrohen kontrolle ndaj tifozëve para hyrjes në stadium për sende të kundërligjshme (si armë, sende të forta, bidonë uji, çadra, çelësa metalik apo lëndë piroteknike etj.) dhe çdo tifoz duhet të jetë i pajisur me dokument identifikimi.

Nuk do të lejohen të futen në stadium persona pa dokument identifikimi, si dhe fëmijët nën moshën 16 vjeç, pa praninë e prindërit apo kujdestarit.

Also, all those fans who in various sports activities are identified by the Police as problematic fans will not be allowed to enter the stadium.

The police informs you that in cases of disturbance of public order and tranquility, they will intervene both outside the stadium and indoors, to restore order and escort persons who will cause riots or commit unsportsmanlike acts. .

Tirana Police once again appeals to the fans of the two teams to follow the rules and the law.

Tiranapost.al.ZB