Modë

Video / Is this the future of digital showcases ?! Artist Shanef3d brings the idea of ​​what a Zara store might look like

Video / Is this the future of digital showcases ?! Artist Shanef3d brings the

It is not realistic though many people online have taken it for granted. It's a digital showcase devised by the Instagram page labeled 'shanef3d'. The site is managed by Shane Fu, a graphic designer from Wuhan (the city where Covidi first exploded). He studied Graphic Arts at Boston University.

Video / Is this the future of digital showcases ?! Artist Shanef3d brings the

This dizzying showcase in which you do not see the outfits but the moving images has captivated followers and was created by Shane Fu.


Shumica e ndjekësve shkruajnë: A është diçka e vërtet kjo? Qenka një mrekulli. E mrekullueshme, e magjishme. Uau mjafton kaq, fantastike.

Pra të gjithë të mahnitur nga akuariumi pamor dhe zanor i krijuar virtualisht nga Shane Fu.

Video / Is this the future of digital showcases ?! Artist Shanef3d brings the

Video / Is this the future of digital showcases ?! Artist Shanef3d brings the

Bota e fashion në fakt ka filluar të përpiqet të ecë sipas tekonologjisë. Në mos sipas teknologjisë dhe praktikave kaq të avancuara, gjithmonë e më shumë po u kushtohet rëndësi vitrinave. Kjo foto për shembull ku duket sikur shigjetat gjuajnë një çantë është nga një vitrinë e Louis Vuitton në Paris.

Video / Is this the future of digital showcases ?! Artist Shanef3d brings the

Video / Is this the future of digital showcases ?! Artist Shanef3d brings the

Video / Is this the future of digital showcases ?! Artist Shanef3d brings the

Kurse dy fotot e tjera jane marrë nga një dyqan Hermes. Edhe dyqani brenda është shndërruar në natyrë. Pra thënë në një gjuhë tjetër manekinët nuk mjaftojnë. As dyqanet online. Pavarësisht mundësisë për të blerë nga shtëpia, dyqanet do të ruajnë deri në fund romanticizmin, por edhe sigurinë për veshjet.


This is the link to Shane Fu's page for more work done by him.