Modë

How did the designers create new styles and images of the characters in the series 'Sex and the City'?

How did the designers create new styles and images of the characters in the

"Sex and the City" has been a source of fashion inspiration for over two decades. TODAY spoke with two of the designers about some of the character images as well as many iconic moments to come.

After almost a year of waiting, fans of "Sex and the City" will finally be able to enjoy the sequel to the series, "And Just Like That ..."

How did the designers create new styles and images of the characters in the

Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes and Charlotte York will re-enter viewers' lives with the resumption of "Sex and the City" on HBO Max, along with several new faces.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon and Kristin Davis are reuniting their iconic characters, now in their 50s, as they navigate a new phase of their lives in New York City. Despite the absence of one of the series' most beloved characters, Samantha, and the addition of new faces, one thing remains constant in the SATC universe; fashion.

How did the designers create new styles and images of the characters in the

Molly Rogers and Danny Santiago took over as costume stylists for the relaunched series. Both have a long history with the show; Rogers co-costume designer with Patricia Field during the original and subsequent films, "Sex and the City" in 2008 and "Sex and the City 2" in 2010. Santiago is returning to his role as a costume designer after starring in both previous films.

Ka qenë një moment rikthimi i plotë jo vetëm për kastin, por edhe për pjesën më të madhe të ekipit. Rogers e krahasoi përvojën me "bashkimin më të mirë të shkollës së mesme ku mund të shkoje ndonjëherë", gjë të cilën e pohoi dhe Santiago.

How did the designers create new styles and images of the characters in the

"Nuk është thjesht një ribashkim me personazhet, por një ribashkim me gjithçka, që e kanë dashur të gjithë, dhe që që padyshim u ka munguar," tha Rogers për TODAY në një intervistë telefonike.

Storage, natyrisht, i referohet arkivit të famshëm të Parker të Sarah Jessica, i cili përbëhet nga pothuajse nga veshjet e personazhit të saj Carrie Bradshaw. Santiago shpjegoi se kur ata po planifikonin pamjet për shfaqjen, ata përdorën koleksionin e saj për të tërhequr disa pjesë të veçanta për fansat e serialit origjinal, i cili u shfaq nga viti 1998 deri në 2004. Duke ditur intuitivisht imazhin e tyre dhe se si kishin zgjedhur veshjet për ta vite më parë, ekipi i kostumeve ishte në gjendje t'i afrohej pamjes së secilit personazh përmes një lenteje më moderne.

How did the designers create new styles and images of the characters in the

Për Rogers dhe Santiago, frymëzimi do të godiste në periudha të ndryshme gjatë procesit të krijimit të veshjeve. Rogers tha se mund të ishte kudo, nga një pjesë specifike në një koncept të caktuar, momente nga skenari, ose thjesht njohja e secilit personazh kaq mirë.

“It happens organically, because we were not unfamiliar with the show; we were not new costume designers coming in and we never saw any of that. ”

How did the designers create new styles and images of the characters in the

"Actually, we usually bought it the first time, so it was easy for us to go to our memory bank and say, 'Oh, let's refill that bag that everyone wanted.'"

While it may be assumed that both costume designers felt pressure to continue the legacy of a show known for its iconic fashion moments, Roger said she and Santiago did not exert that pressure on themselves at the end of the day.

How did the designers create new styles and images of the characters in the

The first two episodes of "And Just Like That ..." aired on HBO Max on December 9th. The new episodes will premiere every Thursday after the premiere.

Tiranapost.al