Modë

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends that Paris Fashion Week is setting

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

Men's Fashion Week in Paris saw Dior, Louis Vuitton, Loewe and Givenchy make a full comeback from the pandemic, while Bluemarble, a brand favored by Timothée Chalamet and Justin Bieber, had a colorful presentation.

Here are the top trends from this year's show:

A tale of two Givenchys

Givenchy's collection was hard to pin down. It can be described as a tale of two parts. The first was a display of exquisite minimalist tailoring by designer Matthew M. Williams. The clothes were a combination of classic and sporty.

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

Ndërsa pjesa e dytë ishte më e guximshme, me veshjet të frymëzuara nga një imazh i piktorit Lucien Freud.

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

Bluemarble eksploron identitetet

Bluemarble numëron aktorin Timothée Chalamet dhe këngëtarin Justin Bieber mes adhuruesve të tij. Koleksioni i këtij viti nga dizajneri Anthony Alvarez përqëndrohej në eksplorimin e identiteteve dhe ishte një kombinim i veshjeve të rrugës dhe rrobaqepësisë ndërkulturore.

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

Alvarez, i cili ka lindur në Nju Jork dhe ka rrënjë filipinase, spanjolle, franceze dhe italiane, përdor disa identitete të tij si gur stili.

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

Shtëpia që ripërcaktoi modën e grave me smoking për meshkuj në vitet 1960, bëri të kundërtën këtë sezon.

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

Dizajneri Anthony Vaccarello përdori veshjet bardh e zi të garderobës së grave të Saint Laurent për prezantimin e veshjes së burrave.

LGN shkon me ‘Amerikan Psycho’

In keeping with tradition, young French designer Louis Gabriel Nouchi based his collection again around a book theme. It's about 'American Psycho'. Here are some of the outfits:

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

We don't know if you are told menswear anymore, but these are the trends

A Video Summary: