Modë

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the president

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the

Kim Keon-hee is a South Korean First Lady who is unlike any of her predecessors. Born on September 2, 1972, the 50-year-old looks fearlessly 30 years younger.

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the

Since May 10 last year, the businesswoman with a degree in arts became the First Lady after her husband was elected president.

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the

Although she has actually expressed that she prefers to be called the wife of the president, rather than the First Lady, she totally deserves this title.

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the

She is considered by critics to be a First Lady unlike any other in many respects. First, it doesn't keep a low profile like its predecessors.

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the

Vëmendjen e ka kudo mbi veten, në çdo dalje. Aq sa herë pas here lë në hije të shoqin.

Ndoshta shkak bëhet stili i saj në të veshur dhe sidomos freskia.

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the

Kang Jin-joo, kreu i Klinikës së Imazhit Personal, i cili shërbeu si konsulent imazhi i ish-presidentit të Koresë së Jugut Lee Myung-bak nga viti 2007 deri në 2008, thotë se vendi nuk ka parë kurrë më parë një zonjë të tillë të parë.

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the

'Deri tani, zonjat e para të vendit kishin shfaqur bukurinë e përulësisë dhe modestisë në veshjet e tyre,' thotë Kang. 'Kim, nga ana tjetër, portretizon imazhin e një gruaje me klas, të sofistikuar, të pavarur dhe profesioniste.'

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the

Kim nuk e ka në plan të jetojë nën hijen e burrit. Ajo ka energji të nisë ditën me punët e saj, të vishet herë sport, herë klas e herë përzierë, si të jetë rasti.

Cho Mi-kyung, CEO of local image consulting firm CMK Image Korea, says:

'Kim portrays the first lady's dignity and individuality in her appearance,' says Cho, adding that Kim has received a lot of attention not only from the public and media, but also within the image-making sector and the fashion industry.

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the

The glamor and glamor of Kim's fashion may be behind the mixed public reaction to her. People either love it or hate it, and there seems to be no middle ground.

Who is Kim Keon-hee, the First Lady of South Korea who has overshadowed the

Tiranapost.al