Modë

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Created with the help of an icon, or the character that got its name after being immortalized with that bag, models that are born to fulfill some specific needs, or to simply express pleasure, branded bags go beyond being a styling accessory. They become an expression of social status, a symbol of a style or era, but also a work of art.

Over the years, the list of designer handbags for women has expanded. Discover with us the models worth investing in:

Among the Chanel bags, the most desired is the 2.55

The most beautiful designer bags in the history of fashion

In February 1955, Gabrielle Chanel presents a bag that is still the most desired model today.

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Hermès, Kelly and Birkin bags

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Ato lidhen me me dy ikona të shekullit të njëzetë: Grace Kelly dhe Jane Birkin.

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Lady Diana muza e tre çantave të stilistëve: Gucci, Tod's D dhe Lady Dior

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Në vitin 1991 Gucci prezanton një çantë pazari me doreza bambuje. Diana e vesh atë me gjithçka, me xhup, me pantallona të shkurtra, për të shkuar në palestër, me xhinse e këmishë.

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Është në fakt Princesha e Uellsit ajo që e bëri atë të famshëm dhe përcaktoi suksesin e tij.

Hermes, një çantë për një makinë ikonike

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Pakkush e di historinë e çantës Bolide, një nga sukseset më të mëdha të Hermes. Këtë herë çanta lindi nga një miqësi mes Emile-Maurice Hermès, nipit të Thierry-t, themeluesit të punishtes së parë franceze dhe prodhuesit të makinave Ettore Bugatti (emigrant në Francë).

Çanta Saddle nga Dior

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Thashethemet e modës thonë se ishte një fotografi e vitit 1976 nga Helmut Newton e titulluar “Saddle I, Paris” që frymëzoi stilistin.

Çanta Baguette nga Fendi

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Një baguette franceze që bëhet një çantë. Çanta Baguette nga Fendi është një nga çantat më të kërkuara vintage.

Çanta Gucci “Jackie 1961”, për Jackie Kennedy Onassis

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Fillimisht një cantë e zakonshme, Fifties Constance ndryshoi emrin në një kohë të shkurtër, kur Jackie Kennedy e vuri disa herë.

Audrey Hepburn me versionin e personalizuar çantën Louis Vuitton Speedy 25

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Ndër çantat e Louis Vuitton kjo është padyshim më e famshmja, megjithatë, së fundmi po rikthehen edhe modelet Alma dhe Looping.

Çantat e stilistëve Prada

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Dy modele për të shfaqur elegancën dhe shpirtin eklektik të gruas milaneze.

Çanta Prada Re-Edition

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Çantat nga Bottega Veneta

The most beautiful designer bags in the history of fashion

If Chanel, Gucci or Louis Vuitton can be recognized by the logo element, here it is completely absent.

A bag for activist Nina Simone, with the Nina bag

The most beautiful designer bags in the history of fashion

The shape of the bag is reminiscent of the icon's hairstyle that symbolizes the struggle for civil rights.

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Mulberry Bags

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Alexa, Lana and Cara for icons Alexa Chung, Lana Del Rey and Cara Delevingne.

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Ricky bag

The most beautiful designer bags in the history of fashion

The symbol of a long love story between Ricky Anne Loew-Beer and Ralph Lauren.

The most beautiful designer bags in the history of fashion

A bag for Sophia Loren

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Salvatore Ferragamo introduced the Sofia bag for the SS 2009 collection to celebrate the Italian actress' unmistakable style.

The most beautiful designer bags in the history of fashion

Saint Laurent bag

The most beautiful designer bags in the history of fashion

The newest icon of designer handbags is Kaia Gerber

The most beautiful designer bags in the history of fashion

This is the ultimate in small designer handbags. Who will be the next contemporary icon to have a dedicated bag like Kaia? Let's wait…