Lajme nga Bota

Photo-Video / The CNN reporter finds the right word to describe the Israel-Palestine attacks

Photo-Video / The CNN reporter finds the right word to describe the

'Hell itself is happening in the Gaza Strip,' writes CNN American journalist Ben Wedeman. He describes the situation over what is happening between Israel and Palestine.

Photo-Video / The CNN reporter finds the right word to describe the

Photo-Video / The CNN reporter finds the right word to describe the

In recent hours, Israel has intensified airstrikes hitting, among other things, the famous Hanadi Tower. The 13-storey tower has a total of 40 apartments, while it is not known how many people inside have died as a result of this attack.

Photo-Video / The CNN reporter finds the right word to describe the

Photo-Video / The CNN reporter finds the right word to describe the

The Israeli military claims that Hamas offices were inside the tower. The rockets fired destroyed the entire building.

Por nuk është e vetmja. Forcat izraelite kanë hedhur në tokë tre ndërtesa të tjera shumëkatëshe në 24 orët e fundit.

Photo-Video / The CNN reporter finds the right word to describe the

Photo-Video / The CNN reporter finds the right word to describe the

Photo-Video / The CNN reporter finds the right word to describe the

Hamasi, i cili lidhet me një grup fondamentalis islamik i konsideruar një organizatë terroriste nga SHBA, Britania, Bashkimi Evropian dhe të tjerët, u hakmor për sulmin në Kullën Hanadi, duke lëshuar më shumë se njëqind raketa drejt Tel Aviv.

"Secili është i vendosur të nxjerrë një sy për një sy", shkruan Wedeman.

*Tiranapost.al.