Kombinohu me Emin

Three combinations how to wear a velvet jacket

Three combinations how to wear a velvet jacket

As for the most important elements of autumn and winter there will always be a place for the velvet jacket or otherwise (velvet blazer). A velvet jacket will always be a must-have. It is elegant, refined, comfortable and sophisticated. It is an extraordinary material, without which many girls and women can not do. In fact the velvet jacket is not the classic, warm outerwear and ideal for cold winter days but it is the complement to enrich your look with style and with a proper dose of elegance.

Between one season and another you need to know how to dress and especially how to combine different clothes. When it is hot during the day and temperatures drop in the evening, making the weather cooler, you may be undecided on how to dress if you are out all day. And of course at the moment the ideal outfit is the velvet jacket.

Three combinations how to wear a velvet jacket

For this situation I have chosen this cherry color jacket from "Etro" which I have decided to combine with this cotton blouse which has this artistic figure that is (Riviera Bear) by "Ralph Lauren".

Three combinations how to wear a velvet jacket

Custom link

Three combinations how to wear a velvet jacket

Custom link

Then I chose these (mom high rise jeans) from "River Island" which are very comfortable and stylish.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Custom link

For shoes I chose these (loafers) from "Gucci" which have a versatile design and are comfortable.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Custom link

Pastaj ku do të shkonim pa një çantë supi. Kam zgjedhur këtë nga “Gucci”. Kjo çantë është prodhuar në Itali nga lëkura e zezë në një siluetë të strukturuar dhe ka shumë ndarje xhepash për t`i mbajtur gjërat e nevojshme, të organizuara.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Linku për porosi

Besoj se tashmë e keni mësuar se syzet janë aksesori im i preferuar. Unë jam një person i cili nuk del dot pa syze nga shtëpia. Për këtë kombinim kam zgjedhur këto syze nga “Ray Ban”.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Linku për porosi

Aksesori i fundit që kam zgjedhur për këtë kombinim është ky rrip lëkure i zi nga “Anderson’s” i cili ka një cilësi të lartë dhe mund ta përdorni dhe në xhaketa apo fustane pavarësisht se unë kam zgjedhur ta vendos në xhinse.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Linku për porosi

Në këtë situatë ky kombinim ka të bëjë me stilin e rrugës ose ndryshe (street wear style).

Three combinations how to wear a velvet jacket

Kam zgjedhur për këtë kombinim këtë (turtleneck) ose ndryshe golf nga “Agnona” i cili është i krijuar nga kashmiri dhe copa është tepër i lehtë dhe i ngrohtë.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Linku për porosi

Më pas kam zgjedhur këto pantallona mëndafshi me bel të lartë nga “Loewe” të cilat shkojnë kaq shumë me pulovrën e mësipërme.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Linku për porosi

Para se të kombinojmë një xhaketë kadifeje duhet të dimë se kjo lloj veshje është e përshtatshme për shumë stile të pamjeve në modë. Le të themi se nëqoftëse kemi zgjedhur një veshjë sportive, të kalojmë dhe në një veshje rastësore ose për ndonjë festë pasditeje që mund të na ftojnë papritmas. Në këtë rast shumë vëmendje duhet t`u kushtohet këpucëve të cilat duhet të jenë sa më femërore dhe pak të ngritura. Unë kam zgjedhur këto nga “Miu Miu” të cilat kanë qenë në modë për disa sezone rresht dhe janë akoma. Këto këpucë janë të bëra nga lëkura e zezë dhe me një siluetë të mprehtë që do të bëjnë këmbët tuaja të duken akoma dhe më elegante dhe të gjata.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Linku për porosi

Kjo çantë nga “By Far” të sjellë nostalgjinë e viteve ‘90 me këtë formë katrore dhe me shkëlqim. Ka hapësirë të mjaftueshme për telefonin, kartën e kreditit dhe ndonjë laps buzësh.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Linku për porosi

You will need glasses during the day so I chose these cat-eye sunglasses from Saint Laurent.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Custom link

Another ideal combination for the velvet jacket is the one with the classic white shirt and the velvet bottom. It is a suitable combination for an evening with friends, a (party) or even a simple ceremony.

Three combinations how to wear a velvet jacket

For the shirt I chose this one from "Zara" while for the end I chose this one from "Joseph" which has a delicate glow that looks especially attractive in low light.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Custom link

Three combinations how to wear a velvet jacket

Custom link

These sandals from "Malone Souliers" with a square toe are made in Italy from delicate leather and are decorated with thin gold chains that show the foot even more elegant.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Custom link

The last accessory I have chosen for this dress is this bag from "The Sant" which is handmade using traditional techniques.

Three combinations how to wear a velvet jacket

Custom link