Kombinohu me Emin

Street Style: When style comes from the street

Street Style: When style comes from the street

Also known as street fashion, it is a term coined about 10 years ago to denote the clothing of ordinary people you see walking down the street. It is the girls and boys who have style in dress. It is a style composed of emotions and the reflection of their personality. In short: "I am like that and I wear what makes me feel good and that is my style." The combination of different styles like elegance and sport at the same time became an attractive means to represent oneself. We all know that, through clothes and accessories, individuals can show a little of their inner personality. Styles vary, but we need to be sure that when we wear retro street style we need to feel a little chic on the inside as well.

Street Style: When style comes from the street

The first combination has to do with the comfort and seriousness of this dress in a nutshell intertwined style as is the street style.

Street Style: When style comes from the street

Custom link

I chose this (jumpsuit) from "Givenchy" which represents the eternal trend: utilitarian style. It is created in such a silhouette, with a button hidden in front and with a gathered waist.

Street Style: When style comes from the street

Custom link

Oh, and of course, I always prefer a jumpsuit so I chose this black belt from Saint Laurent.

Street Style: When style comes from the street

Custom link

I then chose this dark gray sports jacket which has a straight cut and is wide.

Street Style: When style comes from the street

Custom link

As for shoes, I chose these (pumps) in the black version from "Bottega Veneta" which every time we see them look even more elegant and stylish.

Street Style: When style comes from the street

Custom link

Përsëri “Bottega Veneta” por këtë herë çantë. Kam zgjedhur këtë (clutch) ngjyrë të zezë e cila është e krijuar nga lëkura e zezë dhe e butë. Bëjeni tuajën për pamjet tuaja të përditshme.

Street Style: When style comes from the street

Linku për porosi

Aksesori i fundit që kam zgjedhur janë këto syze (cat-eye) nga “Saint Laurent”.

Street Style: When style comes from the street

All black por me një element të bardhë do ta quaja këtë kombinim. Ky kombinim është i preferuari im.

Street Style: When style comes from the street

Linku për porosi

Kam zgjedhur këtë xhaketë të zezë sportive nga “Wardrobe NYC” e cila do ju duhet sezon pas sezoni pasi është e përshtatshme për çdo stinë.

Street Style: When style comes from the street

Më pas kam zgjedhur këtë (turtleneck) ose ndryshe golf nga “Joseph” i cili është ngjyrë e zezë dhe tepër i butë dhe i rehatshëm.

Street Style: When style comes from the street

Linku për porosi

Nuk kam zgjedhur as fund, as pantallona të thjeshta apo xhinse, kam zgjedhur pantallonat lëkure-luksoze nga “J Brand”. Ato mund të përdoren dhe gjatë ditës me atlete siç kam zgjedhur dhe unë, por për pamjen e darkës do ju duheshin një palë sandale elegante.

Street Style: When style comes from the street

Linku për porosi

Kur po flisja për elementin e vetëm të bardhë e kisha fjalën për (Tripple S) nga “Balenciaga” të cilat e tregojnë në mënyrën më të përsosur stilin e rrugës.

Street Style: When style comes from the street

Për çantë kam zgjedhur ketë nga “Prada” të cilën na e ka zënë syri në shumë vajza te Hollivudit nga fotot e paparacit në (street wear style). Ajo është stili perfekt i rrugës.

Street Style: When style comes from the street

Linku për porosi

Aksesori i fundit i këtij kombinimi mbeten këto syze në formë katrore nga “Celine”.

Street Style: When style comes from the street

Unë jam një person që e do të bardhën në dimër. E bardha e dimrit për mendimin tim gjithmonë ka zënë një vend të veçantë në zemrat tona.

Street Style: When style comes from the street

Linku për porosi

For the last combination I chose this sweater from "Valentino" which is very comfortable.

Street Style: When style comes from the street

Custom link

Then I chose this miniskirt from "Miu Miu" which is created from strong and soft skin at the same time.

Street Style: When style comes from the street

Custom link

While this cream colored coat from "Co" I can say that it is ideal for street style and is also very comfortable and you can use it in your daily life.

Street Style: When style comes from the street

Custom link

I chose these boots from "Proenza Schouler" which are created from soft leather and are very comfortable to use during the day.

Street Style: When style comes from the street

Custom link

This modern bag from "Marni" is ideal for this combination. It is not only modern but it is also very comfortable as it has space to insert everything you need.

* Clothing and accessories without custom link are 'out of stock'