Kombinohu me Emin

How to wear a dress in three ways


We all love fashion and want to wear our outfits in different combinations. Many clothes offer opportunities to experiment with new ways, coupled with our favorite accessories.

So today I will show you how you can wear the same dress, combining it with different accessories, for the beach, for a walk in the city, for lunch and for dinner or otherwise (the evening look).

How to wear a dress in three ways

I chose this white dress with dots from "Zara" which fits in a loose silhouette and is ideal for all three occasions I have chosen.

This combination is inspired by the Summer 2020 collection from "Zara".

How to wear a dress in three ways

Veshja për në plazh janë këto rroba banje ngjyrë të zeza, të thjeshta dhe tepër elegante (chic).

How to wear a dress in three ways

Ndërsa kjo çantë e punuar me dorë është e krijuar nga sateni i përdredhur në një ngjyrë bezhë natyrale që i jep një pamje boheme.

How to wear a dress in three ways

Ne thjesht i adhurojmë stilet e domosdoshme të kapeleve të diellit dhe ky stil klasik i kësaj kapeleje është ideali për pushimet tuaja.

How to wear a dress in three ways

Zgjedhja e duhur për në plazh janë këto pantofla të punuara nga lëkura e bardhë e lëmuar dhe me këtë stil ku ndërthurja e rripave krijon, me pak fjalë, një dizanj elegant.

How to wear a dress in three ways

Për të eksploruar qytetin kam zgjedhur që këtë fustan ta kombinoj me aksesorë të zinj.

How to wear a dress in three ways

Këto sandale nga “Valentino Garavani” të krijojnë ndjesinë e një vere të shkujdesur.

How to wear a dress in three ways

Ndërsa për çantë kam zgjedhur këtë çantë telefoni (phone pouch) nga “Burberry” e cila vërteton se nuk dukesh dhe aq hijshëm të ecësh duarbosh.

How to wear a dress in three ways

The last accessory I chose for this outfit are these black glasses from "Yoshya" which are a retro style with a timeless color.

How to wear a dress in three ways

The last combination is for the evening.

How to wear a dress in three ways

To look as chic as possible, I chose to wear this combination with this bag with a perfect structure from "The Row", made of soft black suede.

How to wear a dress in three ways

While these black sandals again from "The Row" show the minimalism of the firm and at the same time are very elegant.

How to wear a dress in three ways

The last accessory I chose for this dress is this pendant from "Chloé".

How to wear a dress in three ways