Kombinohu me Emin

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

And in a few days and we will be part of 2021. New Year is the most beautiful part of the year, right? Despite the fact that this year has been full of difficulties in our lives, I am with the principle that "It is the New Year, we should celebrate properly, dress nicely and stay in our warm home with our family." My family has historically celebrated the New Year with a lot of people and it will be a bit difficult for us this year as it is not allowed to celebrate it with people outside the family. I still hope some of our relatives can come and join us, but even if not, Skype and Zoom are there for us.

I have always liked the Christmas and New Year atmosphere, it brings me an indescribable feeling. The place where I spend half of my time during the holiday is the kitchen, I help my mom with everything she needs, I prepare some interesting recipe that I liked. Preparing and decorating the table is part of me and everyone is used to this fact already. Of course most of the time you find me in front of the closet and dancing to the songs of Mariah Carrey, Beyonce etc.

In my opinion the dress should always be perceived as happiness, the girls should dress as nicely as possible and the dresses that make them feel confident in themselves.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Një veshje që do ngjante gjithmonë bukur do të ishte e ashtuquajtura uniformë, domethënë veshje njëngjyrëshe. Do të preferoja ngjyrën e zezë. Fustan-këmisha nga “Attico” është krijuar për festat e fundvitit. Është prerë në një mënyrë të detajuar dhe të rehatshme.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

Sandalet e “Christian Louboutin ” janë thjesht elegante dhe kombinohen në mënyrën më të përsosur me fustanet mini si fustani i mësipërm.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

Këta vëthë nga Retrofête vijnë në çdo shkronjë të alfabetit dhe janë të përsosur për t’ia dhuruar vetes apo dhe ndonjë mikeshe.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

Kjo veshje është për ju që doni të kërceni në çdo moment, madje edhe kur hani, çoheni nga tavolina për të kërcyer këngën tuaj të preferuar.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Kjo këmishë me xixa nga “Bottega Veneta” është bërë nga sateni paksa elastik dhe është mbuluar me tone shkëlqyese.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

Një minifund i zi është bërë elementi kryesor i editorial-eve sezonale.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

Ky nga “The Row” është ai që s`do e hiqni kurrë nga trupi.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

Kjo paletë me ngjyrat më luksoze nga “Charlotte Tilburry” është idealja për këtë veshje.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

Sandalet (purist) nga “Aquazzura” janë bërë nga lëkura e butë prej ari dhe janë këpucët perfekte për festa.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Kjo xhaketë nga “Retrofête” do të bëj zhurmë duke e veshur me pantallonat e shkurtra të po së njëjtës markë.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

I krijuar nga sateni i zi, është mbuluar me kristale vezulluese në një model tepër tërheqës.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

Ndërsa sandalet nga “Saint Laurent” kanë një dizanj minimalist që të kujton stilet e viteve ‘90.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

Buzëkuqi i kuq do të ishte ideali për këtë veshje apo jo?!

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Linku për porosi

Of course there are those girls who are very happy to dress nicely every New Year's Eve, but this year they do not feel like doing it. They do not move to meet their family because of the bad situation. Of course there are clothing choices for you girls too. This year being comfortable is the priority of many girls. Light some candles, go and fill the tub with warm water and nourishing salts for the body and of course watch a nice movie. "Skin" has the ideal solution for you girls.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

These cotton and cashmere tracksuits are perfect for staying warm.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Custom link

Of course this set includes the sweater and the canoe.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Custom link

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Custom link

So warm and beautiful! These slippers from "Porte & Paire" are not an easy style to leave behind, not only are they soft and comfortable, but they are also quite elegant.

How to celebrate and what to wear in this New Year unlike any other time

Custom link