Kombinohu me Emin

What autumn style are you?

What autumn style are you?

I have the impression that this will be one of the most interesting topics you may have read to date about fashion. Looking at all the fashion magazines and gathering information which I already do every day, I chose this topic for you thinking that we girls have different tastes in dressing as well as different characters. And the style in dress is based on our character. We have four types of styles: French style, bohemian, minimalist and realistic.

Shopping according to your dress style is like reading your horoscope. Your moon sign is your personality, rising-sign or your growth sign are your personality habits.

In my opinion we should dress for a purpose and always have faith in our dress.

What autumn style are you?

What autumn style are you?

Custom link

What autumn style are you?

Custom link

What autumn style are you?

Custom link

What autumn style are you?

Custom link

French girl with heart: Stylish, elegant and always dressed in a high quality. Luxurious leather stays on and never escapes your outfit. You know the right way to pronounce "Jacquemus" and you do not want your outfit to have everyone. You want to be special.

What autumn style are you?

What autumn style are you?

Custom link

What autumn style are you?

Custom link

What autumn style are you?

Custom link

What autumn style are you?

Custom link

Bohème: Romantic and always witty in a field of wildflowers. You are free in every sense of the word, you do not know the complex word. Stay true only to your opinion and no one else's, your opinion is the right one for you. Your friends say about you that you are an incredibly creative person. You like to experiment with clothing patterns and prints. Your style will be and will always remain feminine.

What autumn style are you?

What autumn style are you?

Custom link

What autumn style are you?

Custom link

What autumn style are you?

Custom link

What autumn style are you?

Custom link

What autumn style are you?

Custom link

Minimalistja: Gjithmonë veshjet tuaja do të jenë lëkurë dhe të zeza dhe ndonjë bizhu gold. Stili i jetës për ju është “më pak (është më shumë se) gjithçka”. Ju gjithmonë ndërthurni (më shumë me më pak). Duhet të pranojmë se asnjë fjalë e juaja nuk është e gabuar, ju jeni gjithmonë e saktë. Keni pamjen e vajzës së ftohtë nga jashtë, por njerëzit që ju njohin nga afër nuk mendojnë kështu.

Dhe e fundit është e vetmja ajo, realistja.

What autumn style are you?

What autumn style are you?

Linku për porosi

What autumn style are you?

Linku për porosi

What autumn style are you?

Linku për porosi

What autumn style are you?

Linku për porosi

What autumn style are you?

Linku për porosi

Realistja: Jeni midis të bukurës dhe praktikes. Ngjyrat klasike, neutrale janë tuajat dhe çdo veshje që është me xhepa. Doni gjithmonë rehatinë, por dhe eleganten. Ndonjëherë nuk i vlerësoni përpjekjet e të tjerëve. Doni veshjet pas trupit dhe ato transparentet. Thoni dhe ndonjëherë “Po”, se nuk ju gjen gjë.

Enjoy these combinations and find the style that suits your character in these outfits. I hope each of you find yourself in the above combinations.