Kombinohu me Emin

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

As trends come and go, there are some essential outfits that will stick in your closet forever. Everything that has to do with the basic things, are those clothes which you will not need to spend a second worrying about whether they are out of fashion or not !? When shopping for clothes always keep in mind: I will buy all the latest trendy clothes. The clothes you have started to look old to you and you certainly no longer wear them. My mom having more than 20 years of experience in her field for fashion is not of this opinion. She says: When it comes to building a valuable wardrobe you need to invest in some basic outfits that will never go out of fashion, such as: white shirt, jacket and many more. Completing your wardrobe with such elements makes you always have something elegant to wear. Of course this does not mean giving up on the latest fashion purchases, you can definitely buy some interesting items whenever you want, but there are some outfits you should have in your wardrobe.

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

Custom link

The classic jacket or chic jacket is not only elegant, as in recent years it has been rated more for the style that characterizes. Choose that classic, minimalist, but not monotonous jacket like this one from "The Frankie Shop".

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

Custom link

You probably lack shirts in your closet, but maybe you just miss the classic white button-down shirt. It is suitable for those who have classic and elegant style at the same time. I chose this from "Zara".

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

Custom link

How not to mention jeans? Everyone would love a good pair of jeans. Jeans are much more than just a casual item. It is an element that you can use in any season. Of course you will follow the trends and you will need a pair of high-top sneakers or (loafers) to combine them. I picked these up to the ankle from Citizens Of Humanity.

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

Custom link

Black, leather, wide or narrow behind the body, an important element in our closet is the jacket. Trends change but the leather jacket remains indispensable in spite of everything. The leather jacket is amazing when combined with the short dress with open neckline. I chose the classic from "Saint Laurent".

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

Custom link

E butë, e ngrohtë, e plotë, me jakë golf është një simbol i feminilitetit. Mendojeni si një dhuratë ditëlindjeje për veten tuaj. Gjëja më e mirë është ta zgjidhni atë në ngjyrën e zezë në mënyrë që ta përdorni me kalimin e viteve duke e kombinuar me të gjitha ngjyrat. Si kjo nga “Falconeri”.

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

Linku për porosi

Tani le të flasim për (loafers) këpucët ose pantoflat më të rehatshme. Një këpucë të sheshtë do ta donin të gjithë sidomos kur bëhet fjalë për mokasinat të cilat janë plot stil. Ato mund të shkojnë me çdo gjë nga xhinset deri tek fustanet. Kam zgjedhur këto nga “Chloe”.

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

Linku për porosi

Kemi ardhur tek çantat, aksesori më i preferuar nga femrat. Por cilat janë modelet e domosdoshme për në dollapin tuaj?! Gjithmonë varet nga stili dhe rastet që ju mund të keni, por për përditshmërinë tuaj padyshim që e duhura do të jetë kjo nga “Celine”.

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

Linku për porosi

Një tjetër element që duhet ta keni me patjetër, sepse shkon me të gjitha stilet dhe të mban shumë ngrohtë është pardesyja. Më mirë do të ishte të shpenzoni pak më shumë, por të zgjidhni një model të prerë mirë në mënyrë që mund të zgjasë me vite. Me atlete ose taka, fustane ose xhinse, pardesyja nuk do t’ju lërë kurrë në baltë. Kam zgjedhur modelin klasik nga “Burberry”.

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

Linku për porosi

Për sa u përket takave, ju me të vërtetë nuk mund të gaboni me stilin klasik me platform, të cilat në të vërtetë janë të rehatshme dhe që mund të shkojnë me të gjitha llojet e ndryshme të veshjeve. Ju gjithashtu duhet të fokusoheni në zgjedhjen e diçkaje më të vecantë dhe elegante si këto nga “Prada”.

10 clothes and accessories that should not be missing in your closet

Linku për porosi

The last and most important element of every closet that we review by every stylist, in every new collection is the coat. You can not miss the classic camel-colored coat, a timeless model that will bring you warmth and elegance in those cold winter days. Of course you can replace the camel color with black or cream. You can not imagine how much you will use it. I have chosen the classic from "Max Mara".