Evente

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Rally Albania 2021 has become one of the most important and attractive races of the Albanian navigation, but not only.

Sports cars, "Rally Albania 2021" for about a week have donated a spectacle in a race that started from Narta describing the whole part of Karaburun in the direction of the river Vlora, to go to Gjirokastra.

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

The itinerary of "Rally Albania 2021", held from 5 to 12 June, continued in Erseka and Peshkopi to conclude with the ceremony of announcing the winners in the capital.

The car race in the 17th edition gathered 300 foreign participants from all over Europe from 30 countries, became part of this race.

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

E veçanta është se këtë vit kishte një pjesëmarrje të madhe edhe të vajzave, krahasuar me edicionet e kaluara.

Garues vendas e të huaj me motorë në disiplina të ndryshme dhe në makina, kanë përshkuar më shumë se 2200 kilometra thuajse të gjithë territorin shqiptar nga veriu në jug duke promovuar jo vetëm kulturën e motorsportit, por edhe turizmin shqiptar.

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Organizatorja e kësaj garë, Julinda Dhame është shprehur se kjo garë shërben dhe për imazhin e Shqipërisë në sytë e të huajve.

Në ceremoninë festive të ndarjes së çmimeve organizuar në Tiranë u shpallën edhe fituesit në katër kategoritë, moto, quad, makina dhe Ssv.

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Në kategorinë moto fitues u shpallën 3 garues nga Italia, Jacopo Cerutti, Paolo Lucci dhe Tommaso Montanari.

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Rally Albania closes the challenge in Tirana and announces the winners

Në kategorinë moto, fituan dy lituanezë Antanas Kanopkinas dhe Adomas Gancierius si dhe Joze Zalar nga Sllovenia.

For the car category, Almir Dervisha / Ivi Gjoka, Laverion Nurka / Besi Kullolli from Albania and Maurice Unachs / Maurice 3.van Weersch –NL.