Evente

From Luan Zhegu, to Era Rusi. The personalities who were honored today

From Luan Zhegu, to Era Rusi. The personalities who were honored today

Certificates of appreciation, as a sign of appreciation for the contribution to art, have been received by several personalities today.

From Luan Zhegu, Piro Milkani, Era Rusi, Jetmira Dusha, to Sherif Lushaj and Elisabeta Gjoligu. All residents of Unit 9.

From Luan Zhegu, to Era Rusi. The personalities who were honored today

The certificates were distributed by the mayor Erion Veliaj and the deputy of the area Ogerta Manastirliu.

From Luan Zhegu, to Era Rusi. The personalities who were honored today

While expressing his gratitude for the contribution of these personalities in the life of the country, Veliaj appealed for the restoration of the true values ​​of society, to leave behind the spirit of division and hatred, as the right way to move forward and face the challenges .

From Luan Zhegu, to Era Rusi. The personalities who were honored today

“Sot donim të kishim edhe një moment reflektimi dhe mirënjohje, që ndoshta na kthen te parimet bazë që e kanë mbajtur shoqërinë tonë edhe në ditët e vështira: respekti reciprok për njëri-tjetrin dhe fakti se asnjë prej nesh nuk ia del dot vetëm nëse nuk ndihmohet nga tjetri. Unë e di që ka shumë njerëz në këtë qytet që investohen në përçarje, në helm, në një gjuhë urrejtjeje ndaj njëri-tjetrit. Ata besojnë se përça e sundo është mënyra për të ecur përpara. Unë besoj se mënyra për të ecur përpara është puno dhe bashko. Më vjen keq që ka ende njerëz me ambicie për politikë, që në Tiranën e vitit 2022, thonë ‘Unë nuk jam i ardhur në Tiranë’. Ky është një qytet ku ka pasur histori suksesi edhe tepelenasi, edhe skraparlliu, edhe kuksiani, edhe gjirokastriti. Për sa kohë që pjesa e shëndoshë e shoqërisë investohet në bashkim dhe jo në përçarje, unë besoj se ditët më të mira ky qytet i ka përpara”, u shpreh Veliaj.

From Luan Zhegu, to Era Rusi. The personalities who were honored today

The Minister of Health, Ogerta Manastirliu said that the promotion of these values ​​and people, who with their work have built Albania, also serves as a good model for the future.

"They are a model for our children because we have to admit that if we do not appreciate the working people, the people who have contributed to the country, who with their work, through their work, through their example, have built Albania, contribute to different sectors of the country, we will never be able to learn more, to move forward", underlined Manastirliu.