Evente

These are the roads where traffic will be diverted on March 14

These are the roads where traffic will be diverted on March 14

Tirana will celebrate Summer Day with a series of activities on March 14.

In order to guarantee the success of these activities, all measures have been taken to limit the traffic of vehicles on some of the roads, where the activities are planned.

More concret:

1. Curating the traffic of vehicles for the smooth running of the activities organized by the Municipality of Tirana within the Summer Day on March 13, 2023 from 07:00 to March 14, 2023 at 18:00, in "Mother Teresa".

2. The restriction of the circulation of vehicles for the smooth running of the activities organized by the Municipality of Tirana within the Summer Day on 14 November 2023 from 08:00 to 16:00, in the following segments:

Boulevard "Martyrs of the Nation" from the Ministry of the Interior to the beginning of the "Former Hotel Dajti"

"Dëshmorët e Kombit" boulevard from the bridge of the former Hotel Dajti to the intersection with "Ismail Qemali" street.

Boulevard "Dëshmorët e Kombit" from the intersection with "Ismail Qemali" street to the intersection with "Gjergj Filipi" street

"Dëshmorët e Kombit" boulevard from the intersection with "Gjergj Filipi" street and the entire "Mother Teresa" square

The segment of the "Myslym Shyri" road from the intersection of the Supreme Court with the exit to the Boulevard "Dëshmorët e Kombit"

Rruga "Ibrahim Rugova" nga kryqëzimi me rrugën “Ismail Qemali" deri në kryqëzimin me Bulevardi "Bajram Curri ".

3. Kufizimin e qarkullimit të automjeteve për mbarëvajtjen e aktiviteteve të organizuara nga Bashkia e Tiranës në kuadër të Ditës së Verës në datë 13 Mars 2023 nga ora 12:00 deri në datën 14 Mars 2023 në orën 23:00, në rrugën “Ibrahim Rugova".

4. Qarkullimi i automjeteve, mjeteve të emergjencës dhe Policisë së Shtetit do të bëhet sipas planit të lëvizjes më poshtë:

- Në rrugët "Lek Dukagjini", rruga "Ibrahim Rugova", rruga "Abdyl "Papa Gjon Pali II", në Bulevardin "Zhan D' Ark dhe Bulevardin "Bajram Curri".

For the segment of the "Myslym Shyri" road from the intersection of the Supreme Court towards the exit to "Dëşmorët e Kombit" Boulevard. At the intersection of "Myslym Shyri" street with "Dëshmorët e 4 Shkurtit" street, forced right direction.

5. The urban line vehicle movement itinerary will continue as follows:

- All lines passing through "Abdi Toptani" street should divert to "Dëshmorët e 4 Skurtit" street in the direction of "Bajram Curri" boulevard.

- The "Tirana e New" line will divert to "Willson" square and to "Zogu I" Boulevard.