HOROSKOP

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Squid Game has become one of the most watched series of all time on Netflix. But, do you want to know which character best suits your zodiac sign. Learn below:

Dashi: Jang Deok-Su

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

A lot can be said about Yang Dyeok, but you can not call him a coward.

People belonging to the sign of Aries are usually characterized as altruistic people, known for their bold organizations and optimism. Dyeok-su built the alliance that dominated most of the game and posed a threat to the rest of the competitors.

Demi: The Salesman

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

The Salesman is a mysterious figure in Squid Game that leaves many questions in the minds of viewers. Given that Taurus tends to be very materialistic and possessive people, it should come as no surprise that he is willing to do horrible things for a great reward.

Gemini: In-Ho

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Twins are often described as people who can convince others of how they see things. While viewers did not see In-Ho's path to winning games and the final climb to becoming Front Man, we can say that he is capable of manipulating others to his own advantage.

Crab: Han Mi-Nyeo

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Njerëzit që i përkasin shenjës së Gaforres janë njerëz jashtëzakonisht të përkushtuar, të cilët do të qëndrojnë besnikë nëse trajtohen me mirësi dhe respekt. Sidoqoftë, siç e panë shikuesit me Han Mi-nyeo, sapo dikush e thyen atë besim, do të jetë e pamundur të ndreqet. Mi-nyeo ka një qëndrim dhe temperament dhe keqdashës, tipare që zakonisht lidhen me Gaforret.

Luani: Seong Gi-Hun

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Seong Gi-hun shfaq vazhdimisht natyrën e tij me zemër të madhe gjatë lojërave, me mënyrën se si i trajton Il-nam, Ali dhe Byeok-su ndërsa formon ekipin që përfundimisht do të përparonte deri në fund kjo e lidh atë me aftësitë lider që ka Luani.

Virgjëresha: Byeong-Gi

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Byeong-gi rezulton të jetë një pasuri e dobishme jo vetëm për lojtarët në lojë por edhe për mbikëqyrësit. Virgjëreshat konsiderohen si mendimtarë të shpejtë që kanë një zgjidhje për shumicën e problemeve që hasin, dhe Byeong-gi e vë veten lehtësisht në një pozitë të shkëlqyer për të fituar herët duke shfrytëzuar njohuritë e tij.

Peshorja: Ji-Yeong

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Ji-yeong është një personazh relativisht i qetë me një personalitet të madh. Shikuesit së pari e takojnë atë ndërsa ajo është distancuar nga të tjerët derisa Sae-byeok vjen dhe e zgjedh atë si partner. Ashtu si Peshoret, Ji-Yeong dëshiron të përfshihet në grup, por pa rrezikuar të shkaktojë ndonjë konflikt.

Peshoret shpesh konsiderohen njerëz simpatikë që flasin sinqerisht, dhe Ji-yeong lidhet menjëherë me audiencën dhe gjithmonë i tregon gjërat ashtu siç janë.

Akrepi: Hwang Jun-Ho

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

I qetë dhe misterioz, Hwang Jun-Ho pasqyron në mënyrë të përsosur tiparet e personalitetit të Akrepit tipik. Duke shkëlqyer në qëndrueshmërinë fizike dhe mendore, Akrepët janë në gjendje të arrijnë gjëra të mëdha kur angazhohen plotësisht në punën e tyre. Jun-Ho i tejkalon me mjeshtëri sistemet e sigurisë dhe të ishullit në çdo hap të rrugës.

Shigjetari: Abdul Ali

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Pak personazhe arritën të kapnin zemrat e fansave në Squid Game ashtu siç bëri Abdul Ali. Kjo ka shumë kuptim, duke pasur parasysh që Shigjetarët njihen për mirësinë dhe besnikërinë e tyre. Ali është gjithmonë aty kur ekipi i tij kishte nevojë për të.

Bricjapi: Cho Sang-Woo

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Bricjapët priren të jenë njerëz shumë efikas që jetojnë jetë të organizuar dhe maten në mënyrë të orientuar drejt qëllimit. Cho Sang-Woo mund të ketë ambicien e Bricjapit, por ndërmori disa hapa të gabuar dhe përfundoi në telashe të thella financiare.

Sang-Woo është shumë realist në lidhje me aftësitë e tij dhe e dinte që përfundimisht aleanca e tij do të duhej të rrallohej.

Ujori: Kang Sae-Byeok

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Kang Sae-byeok është një person jashtëzakonisht i pavarur, cilësi që reflektohen më shpesh nga shenja e Ujorit. Ujorët shpesh janë të vështirë të klasifikohen në një grup tiparesh të personalitetit, dhe nganjëherë tregojnë aspekte të ndryshme të vetes për njerëz të ndryshëm. Sae-byeok tregohet të jetë një person shumë i dhembshur kur bëhet fjalë për vëllain e saj, por distancohet nga të tjerët gjatë lojës dhe madje duket si kërcënuese ndonjëherë.

Pisces: Oh Il-Nam

Squid game: Which character are you, based on your zodiac sign?

Oh Il-Nam is a character hard to classify, in large part due to the fact that he disguises his true identity. Pisces are often materialistic people and this relates meme to the character of Il-Nam who has spent a lifetime making a fortune from other people's debts.

Tiranapost.al