HOROSKOP

How do signs rank when it comes to money: From the most materialistic to the least

How do signs rank when it comes to money: From the most materialistic to the

There is nothing wrong with asking for or wanting more. Plus everyone needs money, someone to survive, others to meet other demands. However, some people may be more materially attracted than others. Even in this aspect it seems that Astrology is included.

While every sign of the zodiac has a kind of materialism, there are some who want to spend their money as if there is no tomorrow. They love their material possessions and want to live in luxury. Materialist may not be the best term to call them, but these signs are more pronounced anyway.

Discover the signs with the materialists of the zodiac, ranked from the most prominent to the least materialistic.

1-Taurus: Let them accept the sign of Taurus. They love all the beautiful things. He does not feel guilty about spending too much. He shows off his purchases with pride, especially when he buys a pair of Christian Louboutins. Bulls are hardworking workers, so they tend to believe they deserve to spend to reward themselves.

2-Leo: Lions are the kings of the jungle, so they definitely think they deserve all the best things in life. Being a fire sign, Leo openly expresses his passion for material possessions. He does not see materialism as a bad thing, on the contrary.

3-Dashi: Dashi është shenja e parë e zodiakut, kështu që natyrisht ata duan të jenë të parët për gjithçka. Kjo përfshin të qenit i pari në linjë për iPhone -in më të ri ose të qenit i pari për tu veshur me trendin më të ri të modës. Nuk e kanë mendjen të shpenzojnë shuma të mëdha, por thjeshtë kanë shumë dëshira për të shpenzuar.

4-Peshqit: Kjo shenjë uji sigurisht që pëlqen të shpenzojë! Peshqve u pëlqen të blejnë dhe lehtë mund të tërhiqen veçanërisht kur bëhet fjalë për kënaqësitë si blerje rrobash. Nuk kanë frikë të japin disa para më shumë për të përfituar sa më shumë nga koha e tyre e relaksit.

5-Shigjetari: Shigjetari është shenja më aventureske e zodiakut, kështu që materializmi i tyre është pak më ndryshe nga shenjat e tjera. Ata nuk shpenzojnë për gjëra si rroba sepse nuk kanë kohë, duke qenë edhe gjithmonë në lëvizje. Shumica e parave të tyre shkojnë për përvoja dhe udhëtime në vende ekzotike.

6-Binjakët: Binjakët nuk kanë rekordin më të mirë kur bëhet fjalë për materializmin. Kjo është për shkak të natyrës së tyre si fëmijë. Kjo shpesh i vë Binjakët në telashe me paratë. Diçka që mund të fillojë si një kënaqësi e pafajshme mund të shndërrohet lehtësisht në një portofol bosh.

7-Bricjapi: Bricjapëve u pëlqen të bëjnë pazar. Mund të kenë dobësi për gjërat më cilësore, por shpenzimet e tepërta nuk do të jenë kurrë problem për to. Një Bricjapi i pëlqen të trajtojë veten, por gjithashtu e di kur duhet të tërhiqet nga shpenzimet.

8-Gaforrja: Një Gaforre do të bëjë gjithçka për të patur një shtëpi të bukur, por nuk janë të fiksuar me çmimet. Ata duan të jenë komodë, kështu që investimet më të mëdha i duan tek sendet personale.

9-Ujori: Ujori është shenja më e dhembshur. Ata janë humanitarë para së gjithash dhe nuk ua lejon tipi i tyre të shpenzojnë shumë kur njohin dikë që po vuan për nevojën më bazike. Preferon të kursejë sesa të blejë një telefon të fundit.

10-Scorpio: A Scorpio almost never indulges. If they want more money, they want to make a powerful move. They even wait for years until they find the 'money machine'. There is a reason why Scorpio is the most concentrated and controlling sign of the zodiac.

11-Libra: Libra spends more time dreaming of a better life than actually spending money, plus they are the masters of the balance between profits and expenses.

12-Virgo: Virgos are extremely practical and do not believe that material things are needed to be happy.

* Tiranapost.al