HOROSKOP

Saturn goes retrograde tomorrow, and what that means for each sign

Saturn goes retrograde tomorrow, and what that means for each sign

Saturn enters retrograde on Saturday, November 29. How will he influence from tomorrow until mid-November that he will stay in this position?

Aries

If you were born under the sign of Aries, the influence of retrograde Saturn will make you return to your inner self and review your values, goals and actions. In this period you may face various obstacles and trials. Saturn retrograde will show you things that you will need to correct in yourself and you will need to work on your self-education. During these months you will need to be more responsible and consistent in your actions, focus on your long-term goals and be more open in communicating with others.

Taurus

If you were born under the sign of Taurus, Saturn retrograde from June 29 to November 15 can cause your personal and professional progress to stall. You may feel stuck or face obstacles in achieving your goals and ambitions. During this period, you may feel limited in your actions, facing difficulties in your relationships with others. Under the influence of this transit, you may face challenges and limitations that will test your endurance, patience and perseverance. You will have to work hard and constantly to overcome obstacles and achieve your goals. It will be important to be patient and try to develop your inner strength during this period. You will need to focus on your goals and use this period to review your plans and directions.

Gemini

If you were born under the sign of Gemini, for you, the influence of retrograde Saturn from June 29 to November 15 may lead you to review and rework with issues of the past. This transit can create some tension and uncertainty in your personal and professional life, but it can also help you achieve better self-discipline and a more realistic approach to your goals. Saturn in retrograde can encourage you to revisit your past projects, deal with old concerns, and discover new ways to achieve success.

The crab

Nëse keni lindur nën shenjën e Gaforres, Saturni retrograd nga fundi i qershorit deri më 15 nëntor do të nxjerrë në pah emocionet tuaja, frikën tuaj të brendshme dhe nevojën tuaj për siguri për të ardhmen. Saturni sjell kufizime dhe mund të shkaktojë sprova të ndryshme ose të japë përgjegjësi të reja në jetën tuaj. Ky ndikim do t'ju shtyjë të rimendoni vlerat dhe qëllimet tuaja, të punoni shumë për të arritur stabilitetin dhe të përballeni me mençuri me sfidat përpara jush. Ju do të duhet të merreni me demonët tuaj të brendshëm për të përfituar sa më shumë nga Saturni retrograd.

Luani

Nëse keni lindur nën shenjën e Luanit, Saturni retrograd nga data 29 qershor deri më 15 nëntor do t'ju bëjë të rimendoni qëllimet, planet dhe përgjegjësitë tuaja. Gjatë kësaj periudhe, mund të përjetoni më shumë shqetësime dhe dyshime për aftësitë dhe cilësitë tuaja. Gjatë këtij ndikimi, ju mund të përjetoni vonesa ose pengesa në arritjen e qëllimeve. Mundohuni të jeni të durueshëm dhe këmbëngulës për të kapërcyer këto vështirësi. Jini më të organizuar dhe më të qëndrueshëm në veprimet tuaja për të arritur sukseset që dëshironi. Në përgjithësi, kjo do të jetë një periudhë e zhvillimit personal që mund t'ju bëjë më të fortë dhe më elastik në të ardhmen.

Virgjëresha

Nëse keni lindur nën shenjën e Virgjëreshës, Saturni retrograd nga 29 qershori deri më 15 nëntor mund të ketë një ndikim të rëndësishëm edhe tek ju. Saturni është planeti i përgjegjësisë, punës së palodhur, disiplinës dhe përmbajtjes, dhe kur janë në lëvizje retrograde, këto karakteristika mund të vihen në prova të ndryshme. Për ju, Saturni retrograd mund të sjellë sfida në fushën e punës, karrierës dhe në marrëdhëniet tuaja me figurat e autoritetit. Do të përjetoni momente kur do të ndiheni të kufizuar ose të mbingarkuar nga përgjegjësitë tuaja të përditshme dhe do të përjetoni shumë më tepër stres ose presion nga njerëzit ose rrethanat. Në të njëjtën kohë, ky pozicion i Saturnit mund t'ju ndihmojë të përqendroheni në qëllimet tuaja dhe të kapërceni sfidat me këmbëngulje më të madhe. Ka të ngjarë që gjatë kësaj periudhe të ketë nevojë të rishikoni qëllimet tuaja dhe të bëni sistemime në planet tuaja për të arritur rezultate më të mira.

Peshorja

Nëse keni lindur nën shenjën e Peshores, Saturni retrograd nga data 29 qershor deri më 15 nëntor do t'ju provokojë të rivlerësoni marrëdhëniet tuaja, si dhe të punoni për zhvillimin personal dhe përgjegjësitë tuaja. Saturni do t'ju sfidojë për të përballuar situata komplekse dhe për të marrë përgjegjësi, duke ju inkurajuar të jeni më të fokusuar dhe të organizuar. Saturni retrogradë mund t'ju kujtojë gjithashtu nevojën për të bërë plane realiste për të ardhmen, si dhe t'ju paralajmërojë për sfidat e mundshme në rrugën drejt realizimit të tyre.

Akrepi

If you were born under the sign of Scorpio, Saturn retrograde from June 29 to November 15 can cause old issues to surface for you that now need to be resolved. This may require you to put in more effort or face different challenges related to past situations. This Saturn position can help you deal with these issues and develop spiritually and emotionally. It is important to be patient and work willingly to achieve the results that are important to you.

Sagittarius

If you were born under the sign of Sagittarius, Saturn retrograde from June 29 to November 15 may be the cause of a delay in your personal or professional development. Under its influence, you may encounter difficulties in career advancement or in achieving your personal goals. It is possible to postpone or interrupt important plans and projects that you have decided on yourself. This can cause you frustration. During this period, you may feel pressured by the weight of your responsibilities or suffer from certain limitations. During the period of this influence, you will need to carefully re-evaluate your goals and values ​​and make the necessary adjustments.

Capricorn

If you were born under the sign of Capricorn, a greater responsibility will weigh on your shoulders during Saturn's retrograde from June 29 to November 15. During this period, various obstacles may appear and you may experience more stress. This position of Saturn can make you reconsider your goals and ambitions. You may need to review the path you are on and make changes to your plans.

Saturn retrograde can present you with challenges that will teach you how to better manage your time, energy, and resources.

Aquarius

If you were born under the sign of Aquarius, retrograde Saturn can have quite a strong influence on you from June 29th to November 15th. Such a transition will require a reconsideration of your responsibilities and maturity in fulfilling them. You will most likely experience a strong sense of limitation or some kind of isolation during this period. Saturn retrograde can cause you doubts and stress related to your work, career and finances.

Pisces

If you were born under the sign of Pisces, Saturn retrograde from June 29 to November 15 can lead to the emergence of fears, insecurities, and self-limiting beliefs. You may face a number of challenges in your personal life, in your professional development and in your relationships with other people. During this period, self-discipline, patience and perseverance will be essential to successfully overcome the challenges that may appear in your life.