HOROSKOP

Neither Libra nor Taurus: These are the four most flirtatious signs of the Zodiac

Neither Libra nor Taurus: These are the four most flirtatious signs of the

For better or worse, some of us are just more flirtatious than others. Instead of asking why, let us admit that the stars and horoscope are to blame. The most flirtatious signs of the zodiac are somewhat easy to distinguish, from personality traits to traits, actions and reactions. There are four signs which in particular make it easier to flirt. It seems to have been given an ability to flirt more easily. Curious to see if you are one of them?

Gemini

They are good talkers. They are ruled by the planet Mercury named after the Roman god. They know how to be obedient, and they are good at flirting because they know exactly how to act and what to say to seduce others. Even if they are in the middle of the crowd, they are willing to do something to attract attention.

Neither Libra nor Taurus: These are the four most flirtatious signs of the

Scorpio

Thjesht misterioz. Akrepi drejtohet nga Marsi, i quajtur pas perëndisë së luftës dhe drejtësisë. Është flirtues i mirë sepse nuk ngatërrohet dhe as nuk merret me biseda të vogla pa rëndësi, por shfaq interes dhe bën direkt pyetje të vështira që nxisin mendimet dhe i mban njerëzit të lidhur me të. Janë të zotët të flirtojnë edhe me sy, mënyra se si shohin dhe më pas bisedat për vetëdijen dhe jetën e përtejshme i bën ata që flirtin ta kenë si art. Për akrepin flirtimi është edhe argëtim, i bën njerëzit të ndihen të dëgjuar dhe të kuptuar. Në një njohje akrepi nuk të pyet se çfarë pune bën, por godet menjëherë me: Pse me dukeni sikur diçka ju mundon?

Neither Libra nor Taurus: These are the four most flirtatious signs of the

Luani

Luani dëshiron të duket mirë. Luani drejtohet nga Dielli, gjigandi i madh që ndriçon. Është flirtues sepse në fillim nuk kërkon që të reagojë që të gjithë të kenë sytë tek ai, por preferon që me qëndrimin, veshjen, stilin dhe shikimin të bëjë që të tjerët të mahniten. Stili i flirtimit tek Luani është unik sepse nuk ka pse të përpiqet shumë, njerëzit shkojnë vetë tek ai. Edhe në rastet kur e bën, thjesht i ndodh natyrshëm. E meta më e madhe e Luanit është kur kërkon vetë të bjerë në sy, pasi askush në fakt nuk kërkon të flirtojë me atë që po merr më shumë vëmendje nga të gjithë.

Neither Libra nor Taurus: These are the four most flirtatious signs of the

Shigjetari

The most flirtatious sign of the Zodiac. It is ruled by Jupiter, the planet that rules fate. Sagittarius flirting game is strong because it can attract anyone. He is not afraid to talk to strangers because he knows he is good at what he does. Sagittarians are zodiac adventurers, those who travel the world with only a backpack and a dream and end up living in Peru. People are drawn to Sagittarius because of their passion and fascination with escape stories.

Neither Libra nor Taurus: These are the four most flirtatious signs of the

* Tiranapost.al.