HOROSKOP

Horoscope for October 9 by Russell Grant

Horoscope for October 9 by Russell Grant

Aries

Dig a little deeper and you will find answers and solutions to your problems. Some opportunities won't be easy to spot, but it will be these hidden ones that will bring the most rewards your way. Any difficulties encountered are more likely to be related to work activities than to family ones.

Taurus

Not only will you disagree with someone, but you won't find it easy to forget his controversial words. You get too caught up in trivial details and can find it easier to forget and move on to other things.

Gemini

The confirmation of a special event will fill you with excitement. Your enthusiasm is contagious and colleagues will join you in their optimism. Routine matters will be handled easily as you begin to make room in your life for new projects and people.

The crab

Don't be shy about asking a friend or relative for a special favor. They will be happy to help you. In the workplace, be prepared to present schemes and projects that will need the support of others. Keep telling yourself that you won't get anywhere if you don't try.

Leo

If you don't like some people's ideas and suggestions, the simple answer is: speak up. If you are in no mood to travel far, insist on staying where you are. The most interesting events happening now will be those close to home or within your neighborhood.

Virgo

Jeni përgjithësisht të kujdesshëm në lidhje me premtimet. Për të kënaqur dikë mund të merrni një ofertë impulsive kur do të ishte më mirë ta mendonit fillimisht. Sigurohuni që të mos merrni më shumë sesa mund të përballoni me lehtësi.

Peshorja

Disa njerëz dinë t'ju ngatërrojnë. Ju lëkundeni lehtë dhe kjo do t'ju vështirësojë jetën. Nëse qëndroni në prapavijë, do të zbuloni më shumë dhe do të kënaqeni më shumë sesa do të kishit bërë po të kishit qëndruar në qendër të skenës.

Akrepi

Nuk ka rëndësi se çfarë presin apo kërkojnë të tjerët nga ju, e rëndësishme është që të shkoni me atë që është e duhura për ju. Nevoja për të vazhduar dhe përfunduar një detyrë të vështirë do të errësojë të gjitha shqetësimet e tjera.

Shigjetari

Gabimet pa pasoja reale nuk duhet të lejohen t'ju shkurajojnë. Problemet e parëndësishme duhet të injorohen. Ju po e shtyni veten të vazhdoni, por nëse keni nevojë për një pushim: merreni atë. Nëse jeni duke udhëtuar sot, do të preferoni vende që nuk janë të zakonshme.

Bricjapi

Keni disa çështje të rëndësishme për të kryer. Ajo që do t'ju shkaktojë njëfarë befasie është përballja me një situatë emocionale dhe dramatike. Kjo mund të rezultojë në një shpërthim të keq. Ju duhet të mbani një kontroll të fortë të ndjenjave tuaja për të shmangur sikletin.

Ujori

Lajmet e marra herët gjatë ditës do të sjellin një justifikim të madh për të festuar. Ndryshimi ndihet në ajër. Edhe pse do ndiheni pak nervoz për atë që do të vijë, do të prisni me padurim fillime të reja në familje.

Peshqit

A variety of projects will involve you. With so much going on, it never seems to stop. It is advisable to do some small exercises. You are inclined to delve deeper into spiritual matters, but currently your busy schedule will not allow this.