HOROSKOP

Horoscope for December 9 by Russell Grant

Horoscope for December 9 by Russell Grant

Aries

Once you are faced with a series of pressing problems, you will finally start to systematize yourself and because of this you will feel much more optimistic. You may wonder why you did not come up with some ideas before, but that's because you had so many things on your mind.

Taurus

You are anxious between submitting to a young person applying for a loan. You are tempted to give in to them, but that may not be a good idea. One must remember that money cannot buy love.

Gemini

A piece of advice from a friend will make you think. You will not know what to say to them and you may wish they had not drawn you into their troubles. Whether it is a matter of money or romance, it is a matter that only they can decide.

Crab

A young person in the family will look confused and worried, but can not explain why. His behavior may upset you, but it's not the time to make them confess. Be gentle and let them know you are there if they need someone to talk to.

Leo

Një çështje serioze do të diskutohet, analizohet dhe shqyrtohet. Do të përballeni me marrjen e një vendimi të vështirë dhe të rëndësishëm. Ju dëshironi të dini se i keni të gjitha faktet para se ta bëni këtë. Nëse kjo përfshin një sipërmarrje të përbashkët, partnerit tuaj duhet t'i lejohet gjithashtu pjesa e tij në vendimmarrje.

Virgjëresha

Ekziston dikush që është i veçantë për ju, i cili do të ngatërrohet në planet dhe ngjarjet që po ndodhin tani. Hapi juaj i ardhshëm mund të përfshijë bashkimin e forcave me ta në një sipërmarrje biznesi ose partneriteti emocional. Një ofertë e volitshme do t'ju tërheqë vëmendjen. Kjo do të jetë një dhuratë e shkëlqyer për një të ri në familje.

Peshorja

Një fqinj ziliqar mund të shkaktojë probleme mes jush dhe partnerit tuaj. Është e rëndësishme që të mos besoni gjithçka që dëgjoni. Gjithmonë keni qenë të ndjeshëm ndaj atmosferës dhe nëse futeni në një debat nuk do të jetë e lehtë ta kapërceni atë. Një mik do të jetë aty për ju duke ofruar mbështetje dhe këshilla të mira.

Akrepi

Blerjet e Krishtlindjeve do të jenë më të shtrenjta se sa pritej. Kjo mund të vijë si një zhgënjim kur jeni përpjekur të shkurtoni shpenzimet për një arsye ose një tjetër. Do vijë momenti kur të pyesni veten ku shkuan të gjitha paratë tuaja.

Shigjetari

Një koleg ose i afërm do të shkaktojë probleme përmes egoizmit. Është e vështirë të jesh i durueshëm me njerëzit që nuk mendojnë për askënd përveç vetes. Një mik ka probleme në një partneritet, por partneri i tij tashmë ju ka përhapur ndjenjat e tij. Ndihesh i kapur në mes të kësaj tërheqjeje lufte.

Bricjapi

Ju përpiqeni të jeni praktik dhe me këmbë në tokë në shumicën e çdo gjëje që bëni, por nuk do të ishit njeri nëse nuk do të bënit gabime. Nëse diçka ju frymëzon të rrezikoni ose të veproni me impuls, nuk duhet të kaloni ditën duke u penduar ose shqetësuar për veprimet tuaja.

Ujori

Njerëzit duket se po përpiqen t`ju ndihmojnë. Janë ndjerë të detyruar prej humorit që keni. Do të ndiheni mirë nga ky kujdes.

Peshqit

When it comes to emotional issues, your judgment may not be entirely credible. Listen to the advice of a practical friend. Some issues will need to be discussed in detail. By the end of the day a decision will be made with no turning back. As difficult as this may be, you will know that you have made the right choice.