HOROSKOP

Horoscope for November 8 by Russell Grant

Horoscope for November 8 by Russell Grant

Aries

Don't rush or be too impulsive. If you are embarking on a journey, long waits at airports, train stations and technical difficulties can spoil things. Irritations can be avoided by choosing short-haul trips, staying close to home or simply preparing in advance for possible delays.

Taurus

Nothing prevents you from looking after your own interests while working as part of a team. A personal goal will be achieved within a group. This will lead you to great and good achievements. Committing to a partnership will be the beginning of a relationship that will become more precious to you than gold.

Gemini

You can make a difference in your life. All you need is to have faith in your ability to turn dreams into reality. Go ahead if there is something you really want. Let the people who may be able to help you, in your thoughts.

The crab

For you and your partner, your company is what matters. The rest of the world keeps getting in your way. Leaving for a while together will not be so easy. Why not plan a romantic weekend away later in the month?

Leo

Are you motivated to achieve a high goal? If there is anything wrong with your methods, you will find out. You are determined to win the approval of your boss and let the quality of your work be your biggest focus.

Virgo

Ju tërheq ideja për të bërë gati valixhet dhe për të shkuar në udhëtim. Duke vepruar kështu, do të zbuloni se në jetë ka edhe kënaqësi sesa vetëm punë dhe përgjegjësi. Aktivitete të reja në lidhje me shëndetin, lënia e një zakoni të keq ose fillimi i një rutine të re ushtrimesh janë duke u marrë në konsideratë.

Peshorja

Do të dëshironit të bashkoheni në planet sociale që miqtë po bëjnë, por jeni të vetëdijshëm për koston. Mos u angazhoni në aktivitete, ngjarje që vërtet nuk mund t'i përballoni. Ka shumë gjëra të tjera që mund të bëni për t'u argëtuar dhe për të cilat nuk do të hyni në borxhe.

Akrepi

Njerëzit po mbështeten tek ju dhe ju e dini se do të dëmtoni reputacionin tuaj nëse i zhgënjeni. Qoftë miqësia, familja apo puna, bëni një përpjekje të veçantë për të përmbushur të gjitha premtimet e bëra. Sinqeriteti dhe besnikëria janë gjithçka. Do të përfitoni më shumë nga një ngjarje nëse jeni spontan.

Shigjetari

Nuk mund të ketë asgjë romantike apo emocionuese në atë që po bëni, por ju keni marrë përsipër një punë të rëndësishme dhe pa marrë parasysh se cila është sfida, do ta përfundoni atë. Mund t'ju kërkohet të punoni me një koleg nga një departament tjetër për herë të parë. Ky do të jetë hapi i parë drejt krijimit të një miqësie të suksesshme.

Bricjapi

Një koleg duket se mendon se nuk ka asgjë të keqe të mos paraqitesh në punë sa herë që nuk është në humor për punën, por një shef është mbi ta dhe nuk ka gjasa që ata të shpëtojnë nga taktika të tilla dembele. Ju po vazhdoni me jetën dhe po bëni më të mirën që mundeni dhe nuk keni kohë për thashetheme.

Ujori

Ka zgjidhje për çdo problem. Nëse po kërkoni një mënyrë për të përmirësuar aftësitë tuaja, kthehuni në shkollë ose regjistrohuni në një kurs trajnimi. Nëse jeni vetëm dhe keni nevojë për një mik, regjistrohuni në palestër, klub sportiv ose në një punë vullnetare. Kërkoni këshilla profesionale për një problem juridik ose financiar. Mos ndjeni se jeni vetëm.

Peshqit

It's not often you're at a loss for words, but there are things you can't and don't want to discuss out loud. At the same time, a partner or close friend needs to know what you're thinking. If this brings back memories that make you sad, you may have to admit that you just can't talk right now.