HOROSKOP

Horoscope for July 8 by Russell Grant

Horoscope for July 8 by Russell Grant

Aries

You've been putting the needs and feelings of others before your own for too long, and it's time to make yourself a priority. Are you single? You may have realized that someone really likes you. You hadn't noticed until now.

Taurus

Be prepared to delve deeper into a proposal before making a big commitment. Plans for the future are being considered. Care must be taken to avoid any clutter that may be in the background.

Gemini

Think before you speak. It will be tempting to give an honest answer when someone asks for your views or opinion. What you have to say is something they don't want to hear, and your answer may upset them. Choose your words carefully.

The crab

Responsibilities have been great during these times and you have had little opportunity to move. Arrange to meet up with an old friend if you feel lonely. Share a happy memory or two. The conversation will soon begin to flow. You can make new friends once you start going out more.

Leo

A friend or colleague asks for help on a topic in which you have a lot of experience. Once you get involved, it can be time-consuming, as they can expect instructions at every step. The question is: how much help are you willing and able to give? Do you really have time?

Virgjëresha

Një ndjenjë në rritje e nervozizmit mund të jetë një problem për t'u përballur. Ju nuk dëshironi të ndiheni të zemëruar me dikë, por ai ju ka zhgënjyer disa herë dhe justifikimet janë të dobëta. Po bëhet gjithnjë e më e qartë se ata kurrë nuk do të jenë shumë të besueshëm.

Peshorja

Ju keni një sërë idesh me të cilat mund të punoni dhe po i përpunoni brenda kokës, por zbatimi i tyre nuk është aq i lehtë. Fatkeqësisht, fuqia juaj e qëndrimit mund të mungojë dhe në momentin që diçka nuk shkon, do të dëshironi të hiqni dorë dhe të vazhdoni në plane të tjera. Kjo nuk është një mënyrë e mirë për të bërë përparim.

Akrepi

Gjithçka duket kaq e paqartë kur përpjekjet që po bëni për të nisur një projekt të ri duket se nuk ju çojnë askund. Nuk ka asnjë strukturë në ekipin tuaj, asnjë udhëzim të qartë dhe askush nuk e ka idenë se çfarë po bën. Ju mund të bëni më mirë duke e tërhequr pak veten dhe duke vazhduar me tuajën.

Shigjetari

Pikëpamjet që keni për një çështje fetare ose kulturore do të kenë të bëjnë shumë me përvojat fetare dhe sociale të rrënjosura që nga fëmijëria. Do të keni disa biseda në shtëpi në lidhje me këto tema.

Bricjapi

Po kërkoni brenda vetes një përgjigje për problemet që nuk zgjidhen lehtë. Analizimi i tepërt i ndjenjave tuaja vetëm sa do t'ju bëjë të ndiheni më të shqetësuar, konfuz dhe të pasigurt. Pse të mos bashkoheni në një ngjarje sportive, projekt komuniteti ose ushtrim për mbledhjen e fondeve për të hequr mendjen nga shqetësimet tuaja personale?

Ujori

Një bllokim mendor ose krijues mund t'ju pengojë të vazhdoni me një projekt që kishit shpresuar ta përfundonit sot. Duket se nuk mund të punoni aq shpejt sa kishit shpresuar. Keni pritur shumë nga vetja. Bashkimi i forcave me një mik të talentuar është një mënyrë për të kapërcyer këtë problem.

Peshqit

You are in favor of anything that requires imagination and creativity. It will feel good to be able to share your skills with others. Besides, no matter how experienced you are, you can still learn a lot by studying other people's methods and listening to their suggestions.