HOROSKOP

Horoscope for October 7 by Russell Grant

Horoscope for October 7 by Russell Grant

Aries

You and your family may agree to indulge in some extravagance. Don't waste too much time worrying about what has been or what is to come. There will be progress in many areas. Have confidence in your abilities.

Taurus

If you want to spend precious romantic moments, plan things now before they get busy with other work. Issues from the beginning of the week are on your mind. You don't have to be serious all the time. Allow yourself the luxury of relaxation.

Gemini

There is someone in the past who has hurt you. It would give you the greatest satisfaction for them to see you move forward to prove that you are no longer worried about them or this relationship. Just be careful that this doesn't lead you to make a rash decision that may not be right for you.

The crab

Some people you are working with have difficulty coping with tasks that you can do with your eyes closed. Be careful not to come across as overconfident. You have an abundance of energy which makes this a great time to reorganize your life, organize the clutter and make the necessary changes.

Leo

Disa burokraci ligjore do të pengojnë një marrëveshje financiare. Do të duhet durim. Gjetja e anës qesharake të situatave që ju shqetësojnë ose ju zhgënjejnë do t'ju ndihmojë ta përballoni më lehtë. Mbi të gjitha, nuk duhet të shqetësoheni apo të mërziteni për çështje të parëndësishme.

Virgjëresha

Jeni në ankth nëse duhet të bëni gjërat tuaja apo të ndiqni mendimin e të tjerëve? Ju do ta peshoni këtë me shumë kujdes. Më shumë pavarësi do t'ju sillte lumturi dhe sukses më të madhe, por vetëm nëse nuk lejoni që kjo të kalojë në pa kontroll.

Peshorja

Keni kaluar pak kohë duke analizuar nevojat dhe dëshirat tuaja. Kjo është mënyra juaj për të marrë kontakt me ndjenjat tuaja të vërteta. Mund të jetë e mençur tani të dëgjoni dhe të tregoni pak mirëkuptim nëse dikush me të cilin jetoni zgjedh të bëjë diçka ndryshe. Vazhdoni të shikoni anën e mirë.

Akrepi

Nëse nuk ka gjasa të keni shumë kohë për veten tuaj gjatë ditës, planifikoni diçka të natyrës private më vonë. Ju mund të merrni pak kohë vetëm për të kapur gjërat e neglizhuara. Është e vështirë të kuptosh një familjar që është i paparashikueshëm. Ju mund të dëshironi që ata të kishin më shumë kontroll mbi emocionet e tyre.

Shigjetari

Mund ta sulmoni me entuziazëm një detyrë vetëm për të kuptuar më vonë se kjo ishte krejtësisht e panevojshme. Nuk do të jetë faji juaj, por një koleg nuk ka qenë aq i organizuar sa duhet të ishte. Dikush i afërt do të duket tepër i ndjeshëm. Do t'ju duhet të punoni shumë nëse doni t'i mbani ata të lumtur.

Bricjapi

Kolegët nuk po ju ndihmojnë shumë. Disa duket se janë më të disponuar për t'u dukur sesa për të bërë ndonjë gjë serioze. Ju po punoni si të tërbuar duke u përpjekur të kompensoni dembelizmin e tyre. Nuk duhet ta vuani sjelljen e tyre në heshtje. Diçka pothuajse e mbinatyrshme do t'ju japë juve dhe një shoku shumë arsye për të folur.

Ujori

Gjithçka që dëshironi është paqja dhe qetësia. Arsyeja pse po filloni të ndiheni kështu është për shkak të kërkesave që shefi, kolegët dhe miqtë tuaj po bëjnë ndaj jush. Pasi të keni mbaruar një detyrë të vështirë, do të jeni në gjendje të punoni për të gjetur një ekuilibër më të mirë midis jetës suaj private dhe profesionale.

Peshqit

Friends who had already said they were busy today will be in touch. There has been a change in their plans that leaves them free to join you. That is, if you still want their company. Finances are expected to improve when your income will slowly increase.