HOROSKOP

Horoscope for September 7 by Russell Grant

Horoscope for September 7 by Russell Grant

Aries

One will wonder about the smile on your face and admit that anything that puts you in a high mood is contagious. You may not be ready to let them in on your big secret, but you will enjoy the positive and lively mood that surrounds you right now.

Taurus

You don't expect to be lucky and therefore you will enjoy even more the good things that are happening to you today. You will enjoy every positive event or occasion you can be a part of. A partner will receive a bonus or financial windfall. Their good fortune seems to be extending to you as well.

Gemini

Jeni lodhur duke pritur që dikush të përmbushë premtimet e tij. Punët nuk po kryhen dhe gjithmonë duhet të jeni ju ai që vazhdoni me përgjegjësitë e njerëzve të tjerë. Ju nuk jeni egoist nëse e thyeni këtë cikël tani.

Gaforrja

Nëse një mik apo partner vendos të lëshojë një ultimatum, nuk mund të ankohen kur të vendosni t`i përgjigjeni në një mënyrë që nuk e kishin pritur. Dikush po vë në lëvizje gjërat për një ndryshim të madh në marrëdhënien tuaj. Lidhjet do të priten.

Luani

Me mendjen tuaj plot me ide dhe mundësi emocionuese, vështirë se do të vini re se çfarë tjetër po ndodh. Jo se kjo ka rëndësi, kur ndiheni si mbi re. Planet dhe marrëveshjet e përbashkëta ju mbushin me emocione.

Virgjëresha

Edhe pasi të jetë diskutuar dhjetëra herë, dikush do t'i përgjigjet kritikave tuaja duke ju thënë se nuk e dinin se çfarë duhej të bënin. Ju keni filluar të ndjeni se ata po e përdorin këtë si një justifikim për paaftësinë e tyre të përgjithshme. Lajmet pozitive ose një njoftim do të jenë konfirmim se gjendja juaj financiare po përmirësohet.

Peshorja

Miqtë dhe familja do të kërkojnë shoqërinë tuaj. Edhe nëse keni planifikuar të shijoni pak paqe dhe qetësi, rrallë do ta gjeni veten vetëm. Karizma juaj personale është në kulmin e të gjitha kohërave. Nuk është çudi që jeni kaq popullor.

Akrepi

Ju dhe një partner do të keni diçka për të festuar kur një projekt i përbashkët po merr rezultate të shkëlqyera. Kjo arritje do t'ju bëjë të kuptoni se sa mirë punoni së bashku si ekip. Përveçse do të bëni gjithçka që është e mundur për të ruajtur përparimin e mirë, do të shikoni edhe gjëra të tjera që mund të bëni së bashku në të ardhmen.

Shigjetari

Mund dhe do të realizoni një qëllim personal, sepse e dini saktësisht se çfarë jeni në gjendje të bëni. Përkushtimi juaj ndaj qëllimit që keni nuk do të kalojë pa u vënë re nga ata që janë në pozitat e pushtetit dhe që janë në gjendje t'ju ndihmojnë. Një bonus, shpërblim financiar ose një hap në shkallët e karrierës nuk mund të përjashtohet tani.

Bricjapi

You may need to contact someone you haven't spoken to in a while. Because you will be asking them for information or a favor, you will be nervous to approach them. When spur-of-the-moment decisions are required, your only option is to listen to your intuition.

Aquarius

A colleague or neighbor is asking too many questions. However, when you ask some questions of your own, they will not give any explanation as to why they are so curious. This will make you careful about how much information you share with them.

Pisces

It's a great day to go out and make new friends. Someone who has recently moved to your area will turn to you for some advice. They hope you will have the answer to their problems. You are not sure that you will be able to help.