HOROSKOP

Horoscope for November 7 by Russell Grant

Horoscope for November 7 by Russell Grant

Aries

A friend or colleague may approach you for a favor and that means setting aside some of your commitments to cooperating. Is this becoming too much of a habit? It may be time to include activities that make you happy on your agenda.

Taurus

You rarely rest when you have responsibilities on yourself. You want to finish everything you have on hand, without breathing. At the same time you deserve and rest. So do not feel guilty about doing this.

Gemini

Relaxing and watching in silence as time goes by is the relaxing day you are dreaming of. Life has not been easy lately, so no matter what anyone else may say, at least for a day, why not simply pursue your own expectations and desires?

Crab

A shared achievement will give you more confidence to try something you would never have considered in the past. You find it hard to understand why a colleague may not show you the same consideration you always show for him. They rush to take advantage of your caring nature.

Leo

It is important to express your creativity. Do not resist the prospect of trying something new and different. Experiment with hobbies and creative entertainment. Get involved in an adventure project that fills you with expectations and emotions.

Virgo

Pothuajse çdo gjë mund të ndodhë kur ndiheni mirë. Koha do të fluturojë kur argëtoheni. Aktivitetet e përbashkëta ju japin një ndjesi pozitive dhe do të jeni të prirur të pranoni ofertën e një shoku.

Peshorja

Nuk mund të vazhdoni me planet që ju interesojnë juve derisa të dini sesi ndihet pjesa tjetër e palëve të interesuara. A duan të bashkohen me ju? Nëse jo, do të vazhdoni pa ta. Jepini kohë deri në fund të ditës për të vendosur.

Akrepi

Disa grindje të mëparshme në shtëpi ose në vendin e punës nuk kanë qenë të favorshme për të bërë plane e për të dakordësuar. Nuk jeni i vetmi që dëshironi të flini për problemet që janë përpara. Vetëm ashtu vështirësitë do të zhduken shumë shpejt.

Shigjetari

Të gjithë kanë nevojë për një pushim. Mos u tregoni shumë i ashpër me veten vetëm sepse ndiheni i plogësht. Miqtë do të zhgënjehen nga mungesa e entuziazmit tuaj për të mbështetur idetë e tyre, por është e pamundur të jeni energjikë dhe aktivë gjatë gjithë kohës. Ju duhet një pushim. Bëjeni atë prioritetin tuaj.

Bricjapi

Një ndryshim mendimesh në familje po prish marrëdhëniet tuaja dhe po e bën jetën në shtëpi të tensionuar dhe të përçarë. Ju nuk dëshironi të ngeleni jashtë, por kjo do të ndodhë nëse nuk diskutoni çështjen që shkakton grindje dhe nuk gjeni një kompromis të përshtatshëm.

Ujori

Një mik po e bën zakon të rregullt t'ju përfshijë në telashet e tij. Ju dëshironi të jeni aty për njerëzit që kanë nevojë për ju, por kur kuptoni se shumë nga problemet e tyre janë të atyre, mund t'i inkurajoni që t'i zgjidhin ato vetë.

Peshqit

The journey seems to bring nothing but disappointment. Whether it is a short or long journey, you will feel like time is being lost through distractions, delays and deviations.