HOROSKOP

Horoscope for October 6 by Russell Grant

Horoscope for October 6 by Russell Grant

Aries

Mentally you are in top shape and in terms of money and career, you will be able to think with the strong knowledge you have and a good grasp of the facts and figures of the situation. You will successfully avoid some problems to your and other people's relief.

Taurus

You're getting tired of a friend's passive aggressive comments. Even though you are aware of what they are doing, it can slow you down. The best way to feel empowered is to not let others influence you. Don't be afraid to call someone out when they make discouraging remarks.

Gemini

Marrja e një roli drejtues në një projekt grupi ose komuniteti do të sjellë një kuptim të ri në jetën tuaj. Nuk doni të humbisni ngjarjet sociale që organizohen edhe pse jeni pak të shqetësuar për shpenzimet. Nuk duhet të ndiheni fajtorë për të pritur me padurim të argëtoheni nëse kjo është diçka që nuk e bëni shumë shpesh.

Gaforrja

Nuk mund dhe nuk duhet t'i lini të tjerët të vendosin për jetën tuaj. Edhe nëse dikush po ju bën presion që të vazhdoni me atë që ju sugjeron, nëse nuk ndiheni rehat me këtë, refuzoni t'i dëgjoni.

Luani

Do të jetë e bezdisshme kur një koleg i pakujdesshëm fajëson njerëzit e tjerë për pasojat e vendimeve të tyre të nxituara. Kur ata shtyjnë për të përfunduar një punë shumë shpejt, do të bëhen gabime. Po bëhet gjithnjë e më e qartë se nëse doni të bëni gjënë e duhur, mund ta bëni këtë vetëm, pa përfshirjen e tyre.

Virgjëresha

Një vendim që duhet të merrni do t'ju bëjë të hezitoni. Përpara se të bëni një zgjedhje, mund të vini re një dëshirë të shtuar për t`i bërë gjërat tuaja më shumë se sa keni dashur të bëni në të kaluarën. Kjo mund të nënkuptojë që të shkoni kundër asaj që njerëzit e tjerë presin që ju të bëni, pra të bezdisni njerëzit për të cilët kujdeseni. A ia vlen rreziku?

Peshorja

Përdorni takt për të lehtësuar një situatë pune të diskutueshme. Marrëdhëniet janë paksa të tensionuara për shkak të një mosmarrëveshjeje së fundmi. Një rritje e shumëpritur e pagës, ose bonus do të rrisë financat tuaja.

Akrepi

Do të shqyrtoni me mendje të hapur të gjitha planet, projektet dhe idetë e reja. Ju keni disa zgjedhje të rëndësishme për të bërë dhe është e vështirë të mendoni qartë kur ka shumë zhurmë dhe shpërqendrim rreth jush. Një shëtitje e gjatë do të ndihmonte në heqjen e këtyre rrjetave mendore.

Shigjetari

Zhvillimet në familje do t'ju mbajnë të zënë. Nuk do të dëshironi të shpërfillni ftesat sociale, por do t'ju duhet pak kohë para se të jeni në gjendje t'u përgjigjeni të gjithave. Ka diçka që po ndodh prapa skene që do të tërheqë interesin tuaj pothuajse duke përjashtuar gjithçka tjetër.

Bricjapi

Po i mendoni shumë pasojat e një oferte? Ju nuk mund të vendosni nëse do ta ndërmerrni këtë apo jo dhe ky diskutim është më i mundimshëm sesa thjesht ta përballoni atë. Thuaj po dhe shijo atë që ndodh. Jini të vendosur me veten dhe jini më të sigurt.

Aquarius

Once you have reached your intended goal, you must force yourself to slow down. You've been pushing yourself to your limit lately, and although you've somehow found the energy to do so, you can't keep up at such a breakneck pace. This can only lead to careless mistakes.

Pisces

You will see a lot of activity in the career plan, or within a volunteer project. Stop when you are presented with the opportunity to do something different, as you enjoy working in a creative collaboration with like-minded people. There is no reason why this should change.