HOROSKOP

Horoscope for October 5 by Russell Grant

Horoscope for October 5 by Russell Grant

Aries

You are aware of the responsibilities that you cannot get out of and you will not let anyone down. However, you are getting bored with some routines and you will want something new. Start delegating tasks. This will give you more time in the future for the things you really want to do.

Taurus

A check, grant, or bonus you were promised hasn't arrived yet. You think it is wrong for someone to delay payment. Taking on a second job may not be an ideal solution, but it can help solve a financial problem. Avoid appearing in front of the wrong people. An old colleague is waiting for answers to questions he has for you.

Binjakët

Shokët e skuadrës do të tërhiqen dhe do t'ju lënë juve të gjeni idetë më të mira dhe më të ndritshme. Ata respektojnë mendjen tuaj të gjithanshme dhe e dinë se ju do të gjeni një zgjidhje alternative kur një qasje konvencionale nuk funksionon. Perspektivat tuaja për punë kanë filluar të përmirësohen.

Gaforrja

Punët e shtëpisë do të preferohen nga çdo gjë që ndodh diku tjetër dhe kjo duhet të sjellë një lehtësim të mirëpritur nga jeta publike. Gjithçka që dëshironi të bëni do të jetë të relaksoheni brenda shtëpisë dhe të kaloni kohë me njerëzit me të cilët ndiheni rehat.

Luani

Debatet nuk do të zgjidhen nëse u shmangeni. Kur një situatë bëhet emocionale, do të dëshironi të largoheni. Qëndroni dhe diskutojini gjërat. Ju do ta gjeni një zgjidhje. Duhet ta mendoni më shumë këtë çështje.

Virgjëresha

Do të jeni të lumtur të bëni përpjekje nëse kjo ju ndihmon të arrini qëllimet. Edhe pse jeni të vështirë në punë, kjo nuk duhet t'ju ndalojë të interesoheni për atë që po bëjnë njerëzit e tjerë. Jeni beqar? Dikush po bëhet i veçantë për ju. Mezi prisni të jeni edhe një herë në shoqërinë e tij.

Peshorja

Jeni gati për të nisur diçka të madhe dhe jeni gati të punoni jashtëzakonisht shumë për të arritur këtë qëllim. Talentet tuaja nuk po vlerësohen plotësisht për momentin, por kjo do të ndryshojë së shpejti. Ju keni disa ambicie dhe do t'u tregoni njerëzve të tjerë se çfarë jeni të aftë të bëni.

Akrepi

Përpjekja për të kënaqur dikë që po bën më të mirën për të nxitur një frymë ekipi mund të nënkuptojë të japësh më shumë se sa merr. Duke qenë se do të punoni për disa kohë përkrah këtyre njerëzve, jeni të gatshëm ta bëni këtë sakrificë. Përpara se të hyni në ndonjë gjë të një natyre afatgjatë, kushtojini pak vëmendje gjërave të vogla.

Shigjetari

Do të jetë e dobishme dhe frymëzuese për të rivendosur miqësitë e vjetra. Kontaktoni me një mik të vjetër i cili kohët e fundit ka qenë në mendjen tuaj. Pasi ta bëni, jini gati për një bisedë të gjatë. Do të kënaqeni duke marrë vesh lajmet e njëri-tjetrit.

Bricjapi

Nuk do të jetë e lehtë të krijoni ide të reja, por këmbëngulni. Mbajini mendimet tuaja pozitive. Vetëvlerësimi juaj do të rinovohet sapo të filloni të shihni një përparim. Së shpejti do të keni një shans për të shlyer një favor. Dikush në një pozicion të lartë ju respekton për besnikërinë dhe punën tuaj të palodhur.

Ujori

Pavarësisht nëse jeni duke menduar për të blerë një makinë të re, apo për të bërë pushime ose për të përmirësuar shtëpinë tuaj, një këndvështrim më pozitiv do ta kthejë rrjedhën në favorin tuaj. Fitimi i një bonusi ose komisioni do t'i japë një rritje besimit tuaj.

Peshqit

You can succeed in doing something that contains a degree of challenge and risk. Obey an impulse to start a bold personal project. Loitering around the house will not bring you the satisfaction, challenge or mental stimulation you desire. Performing routine tasks is not very stimulating. You are looking for something different.