HOROSKOP

Horoscope for May 5 by Russell Grant

Horoscope for May 5 by Russell Grant

Aries

A team effort is coming to an end and you should all be proud of a job well done. There will be sadness when a group of friends or colleagues disperse to walk on separate paths. This will not be the end of some friendships and you will quickly take advantage of new opportunities.

Taurus

If there are any personal issues, money issues or business issues that need a good solution, address them while you are in the mood. You may need to remind someone of your plans for future investments or purchases. They are more likely to go along with your suggestions if you warn them in advance.

Gemini

Life has been hectic recently and in some areas almost frantic. For this reason you should not say no to any chance offered to you to take a well-deserved vacation. This should not be travel or vacation, but more the need to spend some quiet time just to appreciate a period of calm, without the usual rush.

Crab

People are talking about the future when you seem to be more attuned to the events of the past. Happy memories keep coming to your mind. What you may not realize is that this may be sowing the seeds for things to come as you decide that there are some experiences you want to repeat.

Leo

Rrethanat janë të ndryshme në krahasim me kohën kur u krijua një marrëveshje e përbashkët. Dikush nuk do jetë i lumtur, por ka ardhur koha për të bërë disa ndryshime. Ose do të dëshironi të qëndroni së bashku, por t'i bëni gjërat ndryshe, ose t'i jepni fund marrëveshjeve që nuk ju sjellin më lumturi apo kënaqësi.

Virgjëresha

Ndiheni mirë të jeni i vendosur në një rutinë që ju bën të ndiheni rehat dhe të sigurt. Gjithsesi, nuk ka rëndësi se sa rehat ndiheni, nuk ka asnjë të keqe të mbash një vëzhgim për mundësi të reja. Ju nuk dëshironi të ngecni aq shumë në një rutinë të rehatshme sa të humbisni emocionet dhe aventurat. Mos hezitoni të zgjeroni interesat dhe përvojat tuaja.

Peshorja

Përfshirja juaj në përpjekjet e reja në grup vjen nga dëshira për të mbështetur çështjet e komunitetit. Ju po përpiqeni të sillni përmirësime në jetën e njerëzve të tjerë, si dhe në jetën tuaj, edhe pse kjo do të thotë se do të kaloni më pak kohë me ata që janë më afër jush.

Akrepi

Çdo ndryshim që do të ndodhë në vendin e punës do t'ju kënaqë. Kolegët janë të dobishëm dhe të ndjeshëm ndaj problemeve që po kaloni. Disa përgjegjësi janë bërë një luftë dhe vështirësia kryesore ka qenë përshtatja e të gjithave. Përgjigja do të jetë delegimi. Shumë shpejt do të filloni të dilni nga kjo re e errët.

Shigjetari

Për të shmangur keqkuptimet në të ardhmen, pyesni partnerin tuaj për planet dhe synimet e tij. Në këmbim tregojini se çfarë po planifikoni. Ka një ajër të turbullt rreth skemave të përbashkëta, marrëveshjeve financiare dhe planeve të udhëtimit. Arsyeja kryesore pas gjithë kësaj është se ju nuk keni pasur kohë për të folur.

Bricjapi

Një marrëdhënie e qëndrueshme ndihet e qetë dhe ju mbush me kënaqësi, por në të njëjtën kohë, mund të pyesni veten se ku po shkoni të dy. Ndani të njëjtat qëllime? A është koha për të hapur temën për t'i bërë gjërat më të përhershme mes jush duke u bashkuar?

Ujori

Good communication within your four walls is important now that you feel comfortable and satisfied. You will not get any pleasure from your days if you return home in a controversial environment. There is an emotional drama in the air, but this can be avoided with diplomacy.

Pisces

Someone at home has bought unnecessary items as he has promised to be more careful about his spending. You are tired of lending money to people who are careless with their money. You need to pay more attention to finances and pay special attention to mutual money agreements.