HOROSKOP

Horoscope for October 4 by Russell Grant

Horoscope for October 4 by Russell Grant

Aries

Now that things are more or less back under control, you can take this chance to return to a favorite hobby. You should be satisfied with the way you have solved the last difficulties. It will be a relief to get life back to normal.

Taurus

A friend will offer you help to get out of trouble. Don't be so stubborn as to foolishly reject them. You're lucky to have friends who are willing to help you out, and in addition to bringing some relief, you'll realize how determined you've become lately. Agility is the key to your success now.

Gemini

Nuk mund të pranoni çdo kërkesë që ju bëhet. Tashmë po nxitoni duke u përpjekur të zgjidhni një sërë mosmarrëveshjesh dhe përfundimesh. Ju nuk mund t`i merrni më përsipër pa reduktuar angazhimet. Nëse jeni i vetëpunësuar, një kontratë e rinovuar duhet t'i japë biznesit tuaj një nxitje të shëndetshme. Jepini kohë familjes tuaj ndërsa dita mbaron.

Gaforrja

Për të pasur sukses, mund t'ju duhet të shtyni ankthet e së kaluarës dhe të merrni një rrezik të guximshëm. Jini të gatshëm për të shfaqur arritjet tuaja në mënyrë që të gjeni një punë fitimprurëse. Pranoni një ofertë të bërë nga një mik i talentuar i cili dëshiron të promovojë punën tuaj për ju.

Luani

Udhëtimet duket se nuk sjellin gjë tjetër veç një problem pas tjetrit. Do të ndiheni sikur po humbisni më shumë kohë sesa ia vlen përmes vonesave, devijimeve dhe pengesave. Fushat më të vendosura për t'ju sjellë lumturi dhe fat të mirë sot janë karriera, miqësitë dhe interesat tuaja private.

Virgjëresha

Humori juaj mund të jetë i brishtë dhe mund të ndiheni të pambrojtur, por nuk duhet të kërkoni falje për ndjenjat tuaja. Një mik apo koleg do të duket se nuk ka fare dhembshuri. Biseda me një të afërm të ndjeshëm që e kupton atë që po kaloni do të ndihmojë në zgjidhjen e tensionit që po ndjeni.

Peshorja

Kontributi juaj në një përpjekje ekipi po njihet dhe pranohet. Një çmim ose kualifikim do t'i japë një shtysë perspektivave tuaja të karrierës. Ju mund të ndiheni në siklet nga gjithë kjo vëmendje, por keni punuar shumë për këtë moment dhe është reagimi që meritoni kaq shumë.

Akrepi

Një keqkuptim mes jush dhe një shoku me të cilin normalisht e shihni sy më sy, po ju shkakton konfuzion. Ndjenjat tuaja do të lëndohen. Ju nuk dëshironi që të tjerët ta shohin këtë, por nuk do t'ju ndihmojë t'i mbani mendimet tuaja për vete. Mund të ndodhë që dikush vetëm po bën shaka me ju dhe ju i keni marrë shumë seriozisht ngacmimet.

Shigjetari

Kur të vijë rasti për të ndjekur një qëllim të lartë, sigurohuni që ta shfrytëzoni atë. Ju e keni fituar këtë mundësi për të promovuar axhendën tuaj. Një ekzekutiv i talentuar do të ofrohet t'ju marrë nën krahun e tij. Duke përfituar nga kjo mundësi e papritur, do të shkoni më tej nga sa e kishit pritur apo imagjinuar ndonjëherë.

Bricjapi

Normalisht do të vazhdoni me çdo gjë që duhet të bëni në prapaskenë pa menduar për atë që ju mungon. Një situatë e sotme do të jetë përjashtim kur të ndjeni se dikush ju dëshiron larg vëmendjes. Për të pasur sukses, duhet të dilni nga hija.

Ujori

Do not worry if there is not enough time to fulfill every request, task and obligation. You will not be able to pay attention to complicated projects. Let others work on the details. You are doing the best you can with what you have and that is what is important.

Pisces

If you're feeling a little stiff or lethargic, a gentle form of exercise should help keep your muscles supple. Exercise will also release tension and anxiety. Check that you have answered all the questions correctly when filling out a job, loan or financing application.