HOROSKOP

Horoscope for September 4 by Russell Grant

Horoscope for September 4 by Russell Grant

Aries

People are telling you to be honest with them. Sometimes it's hard to communicate what you feel or discover the truth. Finding the words is hard when you don't really know what you want to see happen right now. A slight change in self-image will arise from an experience that makes you aware of the effect you have on other people.

Taurus

You don't have to act like you agree with others or push others in a group setting. You have a hard time understanding how you really feel when you are mixing with people with strong personalities. You need time and space to consider your thoughts and reactions.

Gemini

You have skills that you haven't used much and yet these could be useful for a job you take on now. Realizing how much you enjoy exercising your creativity in this way will give you a new and fresh perspective on life. You will prove that there is more than one way to do something.

The crab

Një ngjarje do të luhatet në favorin tuaj edhe pse nuk e kishit pritur këtë. Nga ky moment, gjërat do të fillojnë të funksionojnë për ju. Perspektivat tuaja të punës përmirësohen papritur. Popullariteti juaj rritet. Pavarësisht nëse kjo është për shkak të rastësisë apo punës së palodhur, ju keni ende shumë për të qenë të kënaqur dhe krenarë.

Luani

Zgjidhjet efektive mund të gjenden sapo të arrini në rrënjën e një problemi. Nuk do të lini gur pa lëvizur për të zbuluar përgjigjet. Mos u habitni kur të tjerët duket se mendojnë se ju mund t'u përgjigjeni pyetjeve të tyre. Popullariteti juaj ju jep një avantazh të fshehur.

Virgjëresha

Një koleg apo i afërm kokëfortë do të këmbëngulë që mënyra e tyre është më e mira. Ju nuk jeni dakord dhe në fund të ditës ata do të pranojnë se metodat tuaja janë po aq efektive, nëse jo më të mira se ato të atyre. Ju e kuptoni plotësisht pse ata janë kapur aq fort pas rutinës së tyre, pasi shpesh bëni të njëjtën gjë.

Peshorja

Në punë, tregoni integritet në komunikimet tuaja. Jini të hapur dhe të sinqertë për atë që jeni në gjendje të ofroni dhe atë që dëshironi. Në këtë mënyrë të gjithë do të jenë në të njëjtën anë. Ju keni shpresa të mëdha se një marrëveshje e re do të jetë një fillim i rëndësishëm për të thyer kufijtë dhe për të ndryshuar gjërat për një të ardhme më të mirë.

Akrepi

Ndaloni së qeni kaq të ashpër me veten. Është në rregull të bësh gabime. Ajo që ndodh përreth jush dhe veprimet e njerëzve të tjerë mund të ndikojnë në vendimet që merrni. Ndonjëherë ato nuk janë zgjedhjet e duhura. Kthejeni vëmendjen tuaj drejt ndjekjeve më të dobishme. Ndërsa një marrëveshje përfundon, një tjetër do të fillojë.

Shigjetari

Një vëzhgim inteligjent që ndani me të tjerët do t'ju sjellë respekt dhe admirim. Ju jeni krijues dhe i talentuar dhe keni aftësitë dhe dhuntinë për të bërë emër në industrinë tuaj të dëshiruar. Ndoshta do t'ju duhet të ndërmerrni një rrezik të vogël, por kjo mund t'ju ngjitë në shkallët e suksesit.

Bricjapi

Mënyra se si një grup mbështet njëri-tjetrin herë pas here ju bën të lumtur që jeni pjesë e këtij ekipi. Ju po inkurajoni njëri-tjetrin të besoni në veten tuaj, të jetoni jetën tuaj pozitivisht, të dilni atje dhe të bëni atë që doni. Ju keni besimin për të kaluar dyshimin për veten.

Ujori

Një i afërm më i madh po ju dëgjon me vëmendje. Kjo është më shumë sesa mund të thuhet për një koleg ose mik, i cili jo vetëm që injoron atë që po thoni, por nuk e kupton se sa të paqartë mund të jenë ata vetë. Kjo marrëdhënie ka nevojë për më shumë punë nëse doni të kuptoni njëri-tjetrin.

Peshqit

A colleague will leave and you may wonder if they are gone for good. It's hard to tell what they're up to, so it's best if you keep your thoughts to yourself. In some areas you will need to be more confident, but this is not one of them.