HOROSKOP

Horoscope for October 3 by Russell Grant

Horoscope for October 3 by Russell Grant

Dashi

An official will give his support to a proposal. Competitors will be left behind and you will finally feel like you are able to try what you are capable of. There are times when you feel out of step with your team and other times when you get mixed up with the environment. It all depends on what you are doing and with whom.

Demi

Accept an invitation to a small meeting with friends. You would not want to lose someone's company for nothing. You can rely on your intuition when you are with others, it will not disappoint you. You are happy to continue with your worries while enjoying the outings with your friends.

Gemini

It will be fun to mingle with the emotions that will come from getting involved in a new group project. The energy, enthusiasm and talent of this group will be incredible. You really hope this will be a successful venture. Many members of your team will share the same vision with you.

Crab

Someone close to you has started to take your help for granted. It would be better to talk to them than to suffer without saying a word. Friends are sharing some interesting stories when an event or incident seems to have sparked a great deal of interest and speculation.

Leo

Ju po e shihni frustruese të punoni me njerëz që nuk kanë një plan të qartë. Mundohuni t’i shtyni ata përreth jush që të jenë më komunikues. Ndarja e mendimeve, ideve, synimeve dhe opinioneve do t'ju japë një ide më të mirë se ku qëndrojnë të gjithë. Duhet të dini që të gjithë po punoni drejt një qëllimi të përbashkët.

Virgjëresha

Financat përplasen me një pikëpamje të zhvillimeve të papritura. Dikush në familje ka shpenzuar shumë. Ju keni qenë gjithmonë të kujdesshëm me paratë tuaja dhe e dini që faji nuk qëndron tek ju, edhe pse një i dashur do të përpiqet ta largojë fajin nga vetja.

Peshorja

Marrëdhëniet janë të rëndësishme për ju, por nëse vazhdoni të pyesni partnerin tuaj nëse janë të lumtur me ju, mund të përfundoni duke i larguar ata. Pasi të japin një përgjigje, lëreni me kaq. Nuk do t’i bëjë aspak mirë jetës suaj të dashurisë nëse kërkoni siguri të shpeshta për ndjenjat e tyre ndaj jush.

Akrepi

Mbajini hapur planet tuaja. Edhe pse keni disa ide se si do të donit të kalonit kohën tuaj, dikush i afërt mund të jetë duke bërë plane të ndryshme. Për të shmangur debatet e panevojshme, ju mund të bini dakord të shkoni me to dhe në fakt mund të kaloni një kohë të mirë duke lejuar që dikush tjetër të udhëheqë rrugën.

Shigjetari

Edhe pse planet e ardhshme mund të diskutohen, një ose dy probleme të pashmangshme mund të dalin në dritë. Është dikush që do të jetë i gatshëm t'i zgjidhë këto dhe ju do të ndiheni më të lumtur t'ia lini të gjitha atyre, tani për tani të paktën.

Bricjapi

Puna dhe miqësitë po marrin shumë nga koha juaj kur doni të përqendroheni më shumë në jetën tuaj personale dhe marrëdhëniet e ngushta. Kryesorja ndër planet tuaja është të vendosni nëse do të bëni apo jo disa përmirësime në shtëpi apo filloni të kërkoni për ambiente të reja. Çështja do të ngjallë shumë emocione.

Ujori

You can temporarily leave a project in which you are involved to make room for a newcomer. It can be frustrating to feel like your services are no longer needed, but what you may find is that this move is planned, so you may be dealing with small but important tasks elsewhere.

Pisces

You suspect that a new friend or colleague is not the person being removed. They appear much more benevolent and generous than normal. You may be wondering if there is a secret motive. Keep your doubts to yourself, but be vigilant.