HOROSKOP

Horoscope for July 3 by Russell Grant

Horoscope for July 3 by Russell Grant

Aries

You can no longer continue in a situation that does not give you satisfaction. It doesn't matter what other people may think or say about the new arrangements. If you're ready to make some changes, go ahead. What is important is to be true to yourself.

Taurus

Someone close wants to give you a special gift. This is their way of thanking you for everything you have done for them recently. Although it may be a little embarrassing, accept it. Otherwise this man would feel offended.

Gemini

You'll know deep down that someone close to you doesn't really mean the things they say, but that won't stop you from feeling annoyed by their tough attitude. A misunderstanding is causing confusion, upset and hurt feelings. Instead of letting this tension build, try to remedy it by opening a discussion.

The crab

Don't make excuses why you can't make those changes in your life that you've been thinking about lately. You just have to take a deep breath. Practical issues such as arranging dog custody or childcare can be addressed in due course. If you really want something to happen, you have to act.

Leo

Kapni shanset dhe mbyllni punët e mbetura nga muaji i kaluar, në vend që të filloni ndonjë gjë të re. Ka fillime të reja përpara jush, por këto do të trajtohen më mirë me një plan të pastër. Duhet të dini se do të keni kohë për t'iu kushtuar angazhimeve të reja.

Virgjëresha

Nëse nuk ndiheni mirë duke bërë diçka që dikush pret prej jush, refuzojeni. Nëse një favor i kërkuar nga një mik ose fqinj i ngushtë nuk ju shkon mirë në ndërgjegjen tuaj, refuzoni të përfshiheni. Jini të hapur dhe të sinqertë kur ju kërkohet një arsye pse po refuzoni të ndihmoni.

Peshorja

Jeni të lodhur. Dikush mendon se mund t'ju mbështjell rreth gishtit të vogël. Ata presin që ju të bini dakord me planet dhe idetë e tyre sot, por kjo nuk do të ndodhë. Ju nuk do t'i përshtatni më dëshirat e tyre dhe do të keni ndërmend të jeni më të pavarur. Më mirë për ju!

Akrepi

Pavarësisht nëse është futja e parave në një llogari kursimi, sigurimi i një edukimi të mirë ose mësimi i aftësive thelbësore të jetës, fokusi juaj tani është se si mund t'i ndihmoni anëtarët më të rinj të familjes. Qëllimi juaj është të investoni në të ardhmen e tyre. Nëse dikush ju afrohet për disa këshilla të sinqerta, është e rëndësishme të ofroni kritika konstruktive.

Shigjetari

Çfarëdo që jeni duke bërë, duket se po merrni shumë kënaqësi nga këto aktivitete. Kjo do të bëjë një ndryshim të këndshëm kur kohët e fundit do të ndiheni sikur diçka i mungonte jetës suaj. Kini një mendim për një mik që po duket pak i mërzitur. Ftojini ata të bashkohen me ju nëse janë shumë të turpshëm për të ftuar veten.

Bricjapi

People will find it almost impossible to get past you. Your practical skills and ability to get on with a job and get results make you a valued member of a team.

Aquarius

Make a list of the pros and cons before making a big decision. You are faced with a variety of options that make it difficult to decide which path you want to take. Consider the possible long-term consequences and take your time to decide.

Pisces

You are expected to roll up your sleeves and join your family to tackle a project you have no interest in. Enjoy some rest and relaxation. They will understand you, knowing that you do not enjoy this job.