HOROSKOP

Horoscope for August 29 by Russell Grant

Horoscope for August 29 by Russell Grant

Aries

You won't be discouraged when your first attempt at trying something new doesn't meet your expectations. You never expected it to be easy and that's why you'll keep trying until you get it right. An old colleague will applaud you for your persistence.

Taurus

Exaggerating someone's feelings for you would only make you feel uncomfortable. It will be the understated gestures and simple words they chose to use that will mean the most to you. Be sure to respond promptly. In the workplace, don't let idle chatter distract you or slow you down.

Gemini

An elderly relative needs your help. Conversations with other members of your family will be healing in your relationships. You will realize that while you have done a lot for your friends and your local community, you have not been as attentive as you should have been to the needs of your family.

The crab

Më shumë se një person do të kërkojë reagimet tuaja ndaj disa ngjarjeve të pazakonta që kanë ndodhur së fundmi. Ju keni pasur aq shumë për të bërë kohët e fundit sa nuk e kishit idenë se çfarë kishte ndodhur. Ju nuk keni qenë në dijeni për asgjë.

Luani

Jini të sjellshëm edhe kur keni dëshirë t'i jepni dikujt një pjesë të mendjes tuaj. Një fqinj toksik ose një i afërm i pasjellshëm po përpiqet t'jua bëjë jetën të vështirë. Sado të pandjeshëm të duken, nëse përgjigjeni me mirësjellje, ata nuk mund t'ju fajësojnë për shkaktimin e problemit.

Virgjëresha

Konkurrenca është e lartë, por kjo nuk do t'ju pengojë të shkoni pas asaj që dëshironi. Një mundësi për të promovuar axhendën tuaj është ajo që nuk keni ndërmend ta humbisni. Shanset tuaja për sukses janë të larta për sa kohë që mbeteni të fokusuar në objektivin tuaj.

Peshorja

Ju keni qenë gjithmonë personi të cilit i drejtohen miqtë dhe kolegët kur kanë nevojë për dikë që t'ju ndihmojë të zgjidhin debatet e tyre. Kjo do të ishte një kohë e mirë për të inkurajuar një ekip për të krijuar një mjedis pune më harmonik. Kur bëhet fjalë për punët dhe çështjet e komunitetit, ju keni një sërë opsionesh për të zgjedhur.

Akrepi

Koha e dedikuar thjesht për të ushqyer miqësitë e vjetra dhe të reja do të jetë kohë e shpenzuar mirë edhe nëse kjo nuk do të bëhet e dukshme deri diku në të ardhmen. Dikush do të përpiqet t'ju bindë të blini diçka që nuk ju nevojitet. Ndiqni instinktet tuaja kur bëhet fjalë për shpenzimet.

Shigjetari

Një hetim është në vazhdim. Megjithatë po veprohet në mënyrë të përgjegjshme dhe të ndërgjegjshme nga autoritetet që po hetojnë. Rezultatet duhet të shpallen shumë shpejt.

Bricjapi

Jeni të lodhur duke vënë nevojat e të tjerëve para tuajave. Një dukuri e çuditshme dhe e papritur do t'ju bëjë të dëshironi të ndaloni dhe të reflektoni se çfarë është ajo që e bën jetën kuptimplotë për ju. Do të dëshironi të kaloni më shumë kohë në të ardhmen për gjëra që ju bëjnë të lumtur.

Ujori

Dikush ju ka ende borxh para që ka harruar se i ka marrë hua. Nuk ishte një dhuratë. Ata duhet të kujtohen për këtë. Paratë nga një zgjidhje ligjore vonohen. Fërkimi ndihet sa herë që diskutohet për para. Zgjidhja e një çështjeje që lidhet me të kaluarën do ta lehtësojë këtë tension.

Peshqit

If you have been separated from someone special for a long time, they will come back into your life. It will suit your mood to keep the daytime hours and the evening calm. If you can stay close enough to your home or within a familiar environment, you will enjoy it more.