HOROSKOP

Horoscope for May 26 by Russell Grant

Horoscope for May 26 by Russell Grant

Aries

Even if someone you normally admire and respect is urging you to rush to finish a project, don't listen. People are eager to start something new, but this should not be an excuse to leave other jobs half-finished. You are surrounded by people who look to you for guidance.

Taurus

A colleague is simply not interested in fulfilling obligations. You take your responsibilities seriously and want them to do the same. They don't, so you may have to continue without their help. What will bother you is that they will take all the credit once this job is done.

Gemini

Mos u frenoni të aplikoni për një punë që e keni dëshiruar gjithmonë. Ju mund të jeni kandidati më i kualifikuar për këtë pozicion. Ky është shansi juaj për të kërkuar një vend që ju përshtatet më shumë. Universi do t'i shpërblejë gjithmonë ata që janë të përkushtuar dhe të vendosur.

Gaforrja

Nuk keni qenë të kënaqur me një përpjekje të përbashkët. Është zhgënjyese që kjo nuk po shkon siç shpresohej, por gjithmonë mund të mblidheni së bashku me të gjithë për të diskutuar një rrugë më të mirë. Jepuni projekteve një gjykim të drejtë pasi nuk do të dëshironi të tërhiqeni para kohe nga një marrëveshje.

Luani

Problemet familjare që injorohen ka të ngjarë të rriten ose të çojnë në të reja që janë më të rënda si natyrë. Gjithçka që duhet të bëni është t'i jepni më shumë kohë partnerit ose familjarëve dhe më e rëndësishmja, të jeni të gatshëm të flisni.

Virgjëresha

Gjithmonë keni vendosur standarde të larta për veten dhe nëse nuk arrini objektivin tuaj, do të vazhdoni të përpiqeni derisa ta arrini atë siç duhet. Disa informacione të dobishme do t'ju vijnë kur nuk e prisni. Mund të jetë e nevojshme të bëni lëshime.

Peshorja

Po bëni çmos për të përballuar disa vështirësi. Kjo nuk ndihmohet nga një mik apo koleg që po i ekzagjeron problemet e vogla. Injoroni çdo koment për atë që nuk mund të arrihet. Në vend të kësaj përqendrohuni në atë që dini se mund të bëni. Lajmet në lidhje me një ngjarje në komunitet do të jenë jo të vërteta.

Akrepi

Një partner është gati të diskutojë një çështje që ka shkaktuar konflikt mes jush. Do të ndiheni me fat dhe kjo e bën një moment të mirë për të nënshkruar dokumente ligjore dhe financiare. Disa spekulime modeste mund të jenë shpërblyese, por mos rrezikoni paratë e nevojshme për të paguar faturat thelbësore.

Shigjetari

Nuk ka rëndësi se çfarë thoni, partneri ose dikush i afërt do të reagojë në një mënyrë që ju provokon në mënyrën e gabuar. Bëni çmos për të shmangur debatet duke shmangur tema si paratë, udhëtimet dhe vjehërrit. Ndonjëherë ia vlen t'i mbani mendimet tuaja për vete.

Bricjapi

Angazhimet e jashtme ju pengojnë të bashkoheni me një festë familjare. Një i dashur që feston një ditëlindje ose përvjetor nuk do të jetë i lumtur nëse nuk i shkoni. Përgatitjet e minutës së fundit do të tensionojnë një marrëdhënie të ngushtë.

Ujori

You'll wake up in the morning to dozens of messages from people who are confused about what's going on. A professional will take the stage to bring everyone together, to lead the team in the right way. You won't feel as pressured to make decisions you didn't want to make.

Pisces

If there's something you don't understand about a job you've never done before, ask for clarification. Take your time to clearly understand the dos and don'ts. Teaming up with an accomplished colleague will help you break through the barriers that have been holding you back.