HOROSKOP

Horoscope for January 26 by Russell Grant

Horoscope for January 26 by Russell Grant

Aries

You have an insatiable appetite for challenges and this will amaze someone who has never seen this side of your nature before. You are justified in feeling proud of the progress you have made so far. Someone at home has a lot of explaining to do when something is found to be missing or badly done.

Taurus

A colleague will refuse to commit himself to trying to complete the work before a deadline. You will be allowed to put in additional hours to meet this obligation. You're getting tired of their attitude and laziness, and it's time to make sure they don't get rewarded for work they haven't done.

Gemini

Ka më shumë nevojë se zakonisht për të pare mirë atë që thoni para të tjerëve. Nëse jeni duke punuar me dikë që ka pësuar një lloj humbjeje, ai mund të jetë ende i ndjeshëm dhe i pambrojtur. Pasi të merret një vendim, nuk do të mund të ndryshoni mendje, prandaj sigurohuni që po bëni gjënë e duhur.

Gaforrja

Të provosh diçka për herë të parë do të jetë e frikshme. Edhe nëse përpjekja juaj e parë nuk ka shumë entuziazëm, do të keni një mundësi për të përmirësuar atë që keni bërë dhe më pas do të provoni përsëri. Pra, mos u dorëzoni dhe çfarëdo që po përpiqeni të bëni, kushtojini kohë dhe përpjekje për të provuar se vërtet dëshironi ta arrini.

Luani

Njerëzit duket se nuk e vlerësojnë sa kohë po shpenzoni në një grup, ose përpjekje vullnetare. Ata në krye do të marrin meritat për gjithçka që është bërë, ndërsa të tjerët në prapaskenë po marrin pak njohje dhe vlerësim. Përkushtimi juaj ndaj një kauze po shkakton probleme në shtëpi. Është koha për të riorganizuar prioritetet tuaja.

Virgjëresha

Ndjeni se një mik apo koleg po fsheh të vërtetën për një çështje që duhet të trajtohet sa më shpejt të jetë e mundur. Nëse nuk ju japin informacionin që ju nevojitet, do ta merrni nga një burim tjetër, më i besueshëm. Dikush do të ndihet i pambrojtur sot dhe menaxhimi i emocioneve do të jetë i ndërlikuar për ta.

Peshorja

Vazhdoni t'i thoni vetes se gjërat do të ecin më së miri. Mos kërkoni pengesa, motive apo komplikime të fshehura. Mund të mos ketë asnjë. Kur ju kërkohet një mendim, përpiquni ta jepni. Jini pozitiv dhe lejojini vetes të ndani lumturinë e njerëzve të tjerë.

Akrepi

Nuk jeni të sigurt pse një partner në punë apo romancë po sillet çuditshëm. Dyshimi i vazhdueshëm nga ana juaj mund të krijojë problemet e veta. Për këtë arsye, jini të kujdesshëm për veprimet tuaja. Kontrolloni faktet dhe shifrat përpara se të merrni ndonjë angazhim afatgjatë. Mos nxitoni të nxirrni përfundime të shpejta.

Shigjetari

Do të jeni pozitivë se gjithçka do të shkojë sipas jush. Vetëm sigurohuni që të mos bëheni aq të sigurt në aftësitë tuaja sa të dukeni të vetëkënaqur. Zvogëloni pak pritshmëritë tuaja në mënyrë që të mos keni nevojë të përballeni me zhgënjime të panevojshme. Jini të lumtur me çdo sukses të vogël që arrini.

Bricjapi

Pranimi i një oferte për të marrë një pozicion autoriteti mund të krijojë një situatë të vështirë. Dikush do të bëjë të ditur në mënyrë të paqartë se kishte pritur që t'i jepej kjo mundësi. Për të marrë në dorë një punë apo projekt komunitar duhet që këto detyrime t'i kryeni me profesionalizëm.

Ujori

Taking regular vacations may be just what you need to be more positive and productive. Just don't walk away. Make a plan that includes vacations and stick to it. Stop before you give someone advice. Even though you're sure you know what's best for them, they may not agree with your strategy.

Pisces

Instead of focusing on what is going wrong, focus on what is going right and your thoughts will soon begin to drift away. Money matters need to be managed more carefully and it can be difficult to take care of all the details.