HOROSKOP

Horoscope for June 25 by Russell Grant

Horoscope for June 25 by Russell Grant

Aries

Someone will approach you to get your support for a community project. This is a venture that has caused a lot of controversy in the past. If you prefer not to get involved, be sure to say so right away. Try not to respond angrily when an aunt, uncle or grandfather makes comments that seem biased or unfair.

Taurus

Both mentally and physically you will feel stronger than you have been for some time. This will likely inspire you to achieve your long-term goals. You will probably have a lot of fun doing these. Make sure you take regular breaks.

Gemini

Një i afërm i moshuar dëshiron t'ju bëjë një dhuratë të papritur. Kjo do t'ju pushtojë emocionalisht dhe mund të mos jeni të sigurt për ta pranuar atë, veçanërisht kur e dini se mund të mos shkojë mirë me anëtarët e tjerë të familjes. Kjo është zgjedhja e tyre dhe ju do ta gëzonit shumë dikë duke pranuar këtë gjest dashamirës.

Gaforrja

Përparimi është i këndshëm veçanërisht sepse do të keni mundësinë të punoni me kreativitet. Ju keni vendosur për diçka të rëndësishme dhe për shkak se e keni menduar shumë këtë, nuk ka gjasa ta ndryshoni. Edhe nëse dikush mendon se po merrni një vendim të gabuar.

Luani

Vizita me një mik të vjetër ose të afërm që nuk e keni parë prej disa kohësh për shkak të rrethanave jashtë kontrollit tuaj, do të shkojë mirë. Do të ndiheni sikur nuk keni qenë kurrë të ndarë. Jeni beqar dhe po kërkoni dashurinë? Ekziston një shans i madh që një romancë e vjetër të ringjallet dhe kjo të ndodhë në një mënyrë befasuese.

Virgjëresha

Mund t'ju duket kënaqësi t`u bashkoheni sugjerimeve të një shoku ose të afërmi, edhe nëse keni pasur plane të tjera për ditën. Jini fleksibël dhe kjo mund t'ju çojë në një udhëtim të gjatë. Gjatë udhëtimeve tuaja do të takoni dikë që ka të ngjarë të luajë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj në të ardhmen.

Peshorja

Disa punë të përditshme apo projekte nuk janë aspak tërheqëse dhe do të mirëprisni çdo justifikim për t'u larguar prej tyre. Kjo është arsyeja pse nëse ka ndonjë ndryshim të papritur në punë ose në planet shtëpiake, kjo do të thotë të shtyni marrëveshjet e bëra tashmë.

Akrepi

Mbyllja e bisedës me një të dashur nuk është metoda më e mirë për të arritur një kompromis. Keqkuptimet e fundit duhet të zgjidhen. Jini të durueshëm. Jini të gatshëm të flisni dhe më në fund do të zbuloni pse dikush ka qenë në siklet me ju kohët e fundit. Kur bëni plane familjare, do të dëshironi të ndjeni se ato u përshtaten të gjithëve.

Shigjetari

Ndani sugjerimet tuaja imagjinare kur të tjerëve duket se u kanë mbaruar idetë. Shefi dhe kolegët tuaj jo vetëm që do të mbeten të impresionuar, por do t'ju sugjerojnë të merrni përsipër një projekt të ri. Nëse jeni i vetëpunësuar dhe po mendoni të ndërmerrni një hap të ri të guximshëm, bëjeni këtë, por me kujdes.

Bricjapi

Një partner praktik do t'ju shtyjë të veproni në lidhje me financat ose një çështje që lidhet me shtëpinë. Idetë e tyre janë të mira dhe kjo mund t'ju çojë në shqyrtimin e ndryshimit të marrëveshjeve të vjetra financiare ose kontratave. Kjo është një kohë e mirë për të bërë përpjekje për të përmirësuar rrethanat tuaja aktuale, ndaj mos e vononi.

Ujori

You are doing your best to avoid debates in the workplace, but it will not be easy when you have to answer for something you did not do. Explaining the situation completely means putting a colleague in trouble.

Pisces

Now is a good time to start planning your first move towards realizing some of your biggest dreams. Your imagination is working overtime and you can use this to advance your goals. Just keep things realistic because if you pull too much, you are less likely to achieve your goals.